Dangerous Beauty – Frumoasa venețiană (1998)

Dangerous Beauty – Frumoasa venețiană (1998)

Lansat: 20 Feb 1998
IMDB:
7.2
/
10
-
17,274
voturi
Durata:
111 minute
Rating: N-15
Premii:
2 nominalizări

Neputându-se căsători cu iubitul ei de viță nobilă, alternativa unei femei de rând din Veneția secolului XVI e să se călugărească sau să devină curtezană.

Catherine McCormack
Catherine McCormack
Veronica Franco
Rufus Sewell
Rufus Sewell
Marco Venier
Oliver Platt
Oliver Platt
Maffio Venier
Naomi Watts
Naomi Watts
Giulia De Lezze
Jacqueline Bisset
Jacqueline Bisset
Paola Franco

9 comentarii la “Dangerous Beauty – Frumoasa venețiană (1998)

  1. Foarte bun filmul. Aveam de ales din alte 3 filme. A fost cea mai inspirata alegere. Foarte emotionant spre final si atat de frumoasa e povestea de dragoste dintre Marco si Veronica !

    1. Citind comentariu tău am văzut și eu acest film și pot spune că am fost și eu la fel de inspirat ca și tine.Un film emoționant mai ales spre final,o poveste de dragoste atât de frumoasă având în vedere timpurile de atunci…Iar în ziua de azi găsești cu greu dragostea adevărată…

  2. De fiecare dată când îl revăd, îmi dau lacrimile, în momentul când Marco îi ia apărarea Veronicăi, în fața tuturor autorităților Veneției de atunci! Asta da, dragoste adevărată! Oare există pe pământ, acum, în vremurile noastre, asemenea dăruire pentru sufletul iubit?

  3. „Glamourising” meseria de „curtezana”. Daca vreti sa vedeti si reversul medaliei, vizionati „Moll Flanders” cu Robin Wright si Morgan Freeman.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *