Only God Forgives – Numai Dumnezeu iartă (2013)

Only God Forgives – Numai Dumnezeu iartă (2013)

Gen film:
Lansat: 22 Mai 2013
IMDB:
5.7
/
10
-
93,263
voturi
Durata:
90 minute
Rating: N-15
Premii:
14 premiu & 19 nominalizări

Acțiunea are loc în Bangkok. Cu 10 ani în urmă, Julian (Ryan Gosling) a ucis un polițist și a fugit. Acum conduce un club de box thailandez care reprezintă un paravan pentru afacerile lui ilegale de trafic de droguri. Este respectat de lumea criminală însă înăuntrul său se simte gol și singur. Când fratele lui Julian ucide o prostituată, poliția îl convoacă pe polițistul pensionat supranumit „Îngerul Răzbunării” (Vithaya Pansringarm). Chang îi permite tatălui victimei să-l ucidă pe asasinul acesteia. Mama lui Julian, Crystal (Kristin Scott Thomas) este capul unei organizații criminale. Acesta ajunge în Bangkok pentru a îngropa cadavrul fiului său. Femeia îl trimite pe Julian să-l găsească pe criminalul fratelui său și să dezlănțuie iadul. Obsedat de „Îngerul Răzbunării”, Julian îl provoacă la un meci de box thailandez sperând ca atunci când îl ucide să găsească o eliberarea sufletească, însă Chang câștigă. Furioasă, Jenna plănuiește acum o răzbunare sângeroasă.

4 comentarii la “Only God Forgives – Numai Dumnezeu iartă (2013)

    1. haha, m-am uitat la prima jumate de ora , sant f dezorientat despre c e vorba in filmu asta dar ma uit la cometariul tau si acum e totul limpede , jumate tembeli jumate idioti

  1. Este o capodopera cinematografica, un film cu o imagine si coloana sonora deosebite, despre lupta unui barbat cu Dumnezeu, reprezentat de Lt. Chang .

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *