Siberia (2018)

Siberia (2018)

Gen film:
Lansat: 13 Iul 2018
IMDB:
4.8
/
10
-
934
voturi
Durata:
104 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

În centrul acțiunii se află Lucas Hill (Keanu Reeves), un comerciant de diamante american. Odată ce partenerul său dispare în mod inexplicabil, pornește pe urmele acestuia, în Rusia, având drept paravan vânzarea unor diamante rare, de origine îndoielnică. Este vrăjit, însă, de proprietara unei cafenele rusești din Siberia, Katya (Ana Ularu). Pe măsură ce pasiunea dintre ei devine mai aprinsă, se complică lucrurile și în lumea înșelătoare a traficului de diamante. Ciocnirea celor două lumi îl aduce pe erou într-o situație fără ieșire.

8 comentarii la “Siberia (2018)

  1. Romanca talentata , ambitioasa , insa extrem de ” disperata ” de faptul ca i s-a oferit aceasta sansa de a juca alaturi de Keanu . Se simte o incrancenare de a da tot ce poate , de a-si depasi chiar rolul . O exagerare . Exista talent dar ambitia de a demonstra devine ostentativa . Scenele de dragoste si sex , la fel ! Acum , eu inteleg ca sansa de a fi in pat cu un actor de talia lui Reeves nu este de ici de colea . Si arati tot ce poti … Prea mult , a depasit rolul …

  2. Eu nu am inteles niciodata de ce Reeves e considerat mare actor, e complet inexpresiv mai tot timpul. Avea o frumusete exotica in tinerete si a prins niste roluri in filme de actiune de succes,atat. Poate ca romanca da tot ce poate, dar duce tot greul, practic e singura care condimenteaza acest film plicticos.

  3. Filmul e suportabil. Ana Ularu face un rol excelent. Keanu Reeves este cel dintotdeauna. Iar întrebarea ”Cum au acceptat rolurile ? ” are un răspuns simplu ….

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *