21 Grams – 21 de grame (2003)

21 Grams – 21 de grame (2003)

Gen film:
Lansat: 16 Ian 2004
IMDB:
7.7
/
10
-
211,464
voturi
Durata:
124 minute
Rating: N-15
Premii:
Nominalizat 2 premii Oscar. Alte 30 premii & 76 nominalizări

Titlul face referire la greutatea cu care se presupune că trupul omenesc devine mai ușor în momentul morții – așa-zisa greutate a sufletului. Profesorul Paul Rivers (Sean Penn) are probleme serioase cu inima, fiind la un pas de moarte, iar transplantul care i se face îl transformă într-o victimă a remușcărilor, într-un condamnat la moarte care a fost iertat, dar pe care îl apasă cumplitul secret. Încă mai crede că merită să moară. Cristina (Naomi Watts), fosta petrecăreață, temporar potolită, s-a întors la vechea ei viață după ce s-a încurcat cu Paul. Și-a pierdut familia într-un accident auto. Iar Jack (Benicio Del Toro) își controlează cu greu furia care amenință să-l sufoce. Abstinența sa de la alcool, și așa desul de șubredă, se clatină periculos încă de la implicarea sa într-un teribil incident.

Sean Penn
Sean Penn
Paul Rivers
Naomi Watts
Naomi Watts
Cristina Peck
Benicio del Toro
Benicio del Toro
Jack Jordan
Eddie Marsan
Eddie Marsan
Reverend John
Melissa Leo
Melissa Leo
Marianne Jordan

6 comentarii la “21 Grams – 21 de grame (2003)

  1. de cand cu pandemia asta, nici filmele nu mai sunt ce au fost… asa film incalcit ca asta n-am vazut in viata mea… si am cativa anisori…. pacat… si, asa cum am mai scris si in alte comentarii, chiar daca un film este prost regizat sau are un scenariu de cacao, se intampla sa aiba actori buni… ceea ce mai salveaza putin pelicula… dar de data asta nici ei n-au putut-o salva… pacat… ideea era buna… asadar, urmariti doar daca n-aveti ce face si detineti cea mai mare rabdare de pe pamant… si nici asa nu veti intelege mare lucru, decat aproape de final… haha!!! vizionare placuta… nu dau nicio nota…

  2. Un film exceptional, un subiect interesant si o distributie de zile mari. Un film cu actiuni legate si imbarligate in urma unui accident care va schimba viata celor trei familii in cauza. Un film greu dar care te capteaza de la inceput, mi-a placut si-l voi revedea cu placere.

  3. Dap, chiar ma intrebam ce e cu filmul asta de 2 ore, cu atatea nominalizari..o alta ocazie de a folosi actori ft buni, ca doar nu vor fi platiti imparateste degeaba, de a banaliza si duce in derizoriu crestinismul.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *