4 luni, 3 săptămâni și 2 zile (2007)

4 luni, 3 săptămâni și 2 zile (2007)

Gen film:
Lansat: 14 Sep 2007
IMDB:
7.9
/
10
-
52,558
voturi
Durata:
113 minute
Rating: Not Rated
Premii:
O nominalizare Globul de Aur. Alte 38 premii & 55 nominalizări

Otilia și Găbiță împart aceeași cameră dintr-un cămin studențesc. Ele sunt colege la universitatea dintr-un oraș din România, în timpul ultimilor ani ai regimului comunist. Otilia închiriază o cameră într-un hotel ieftin. După-masă, ea și Găbiță se vor întâlni cu un anumit domn Bebe: Găbiță este însărcinată, avortul este ilegal și niciuna dintre ele n-a mai trecut prin așa ceva până acum.

Laura Vasiliu
Laura Vasiliu
Găbiță
Vlad Ivanov
Vlad Ivanov
Domnu' Bebe
Liliana Mocanu
Liliana Mocanu
Unireal Hotel receptionist
Doru Ana
Doru Ana
Gas pump attendant

3 comentarii la “4 luni, 3 săptămâni și 2 zile (2007)

    1. Comentariul de mai sus -facut drept si just-insa pana intr un punct -nu voi fi de acord cu decretul dat cu japca din 1966 dar filmul doar pe negativ s-a bazat..mereu ne-am detestat istoriile si ponegrit obarsia ,strainii sunt in extaz ca ne vad asa umili si prosti ..nu stiu de ce cinematografia romaneasca de dupa 2000 s-a focusat DOAR pe drame din blocul comunist …drame si iar drame

  1. „O nominalizare Globul de Aur. Alte 38 premii & 55 nominalizări.”
    Restul lumii apreciaza acest film pentru calitatile cinematografice, in afara de unii romani supernationalisti, sau cel putin stupid de mandrii de natiunea lor. Acestia din urma nu pot vedea dincolo de varful nasului lor de roman ranit in orgolile patriotice.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *