’71 (2014)

’71 (2014)

Gen film:
Lansat: 10 Oct 2014
IMDB:
7.2
/
10
-
47,913
voturi
Durata:
99 minute
Rating: N-15
Premii:
O nominalizare BAFTA. Alte 12 premii & 29 nominalizări

Un thriller ultra-alert, ritmat și convingător, pornind de la aventurile brutale ale lui Hook, un soldat britanic aproape adolescent lăsat în urmă de colegii săi după atacul localnicilor asupra lor. Într-un Belfast sumbru și violent, când orașul este practic în război civil, Hook va deveni un adevărat trofeu al unei vânători din trei direcții: separatiștii vor să-l ucidă, pro-britanicii să se asigure că nu le deconspiră secretele, iar soldații să-l recupereze.

Sean Harris
Sean Harris
Captain Sandy Browning
Paul Anderson
Paul Anderson
Sergeant Leslie Lewis
Sam Reid
Sam Reid
Lt. Armitage
Barry Keoghan
Barry Keoghan
Sean Bannon

2 comentarii la “’71 (2014)

  1. Păcat de filmele care sunt de vizionat ca nu pot sa le vad din cauza ca pe timpul filmului sunt multe reclame la nici 10 minunate se întrerupe filmul nu zic sa nu dați reclame dar măcar 20….30 minunate sa pot vedea asa ma enervez și nu ma mai uit nu se poate rezolva în vreun fel!? Ca e mai rău ca la tv.
    Aștept un răspuns mulțumesc

    1. Filmele nu sunt hostate pe serverele noastre, ci pe serverele unui terte companii de videohosting. Din pacate, nu putem controla tipul reclamelor, momentul aparitiei sau frecventa lor si in acelasi timp nu putem renunta la aceasta companie pt ca au cele mai bune servicii de acest gen.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *