A Fall from Grace – Căderea lui Grace (2020)

A Fall from Grace – Căderea lui Grace (2020)

Gen film:
Lansat: 17 Ian 2020
IMDB:
6.4
/
10
-
2
voturi
Durata:
120 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

Grace, o femeie blândă și cu frică de lege, mărturisește că și-a ucis soțul, dar tânăra și sceptica ei avocată pornește în căutarea adevărului. Un film de Tyler Perry.

13 comentarii la “A Fall from Grace – Căderea lui Grace (2020)

  1. ideea este buna dar actorii sint de duzina , caracterul principal este interpretat de o actrita de 2 bani , acest film nu merita nota pe care a primit-o .

  2. Bun, merita. 6+. O lectie de viata, dura si nemiloasa. Asa se intampla cand, orb din diverse motive la posibile consecinte, urmaresti prea tare interesul sau profitul personal. Binisor regizat si jucat.

  3. interesant subiectul filmului..interpretarea lasa de dorit, lentoarea filmului te face sa derulezi inainte sa vezi ce urmeaza…un joc al actorilor infantil, neprofesionist – eroina principala zici ca are iq sub medie la cum pune unele intrebari si clipeste „carismatic” din gene…..noroc ca l-am vizionat pe repede inainte, altfel era timp pierdut.

  4. ma doare foare tare capul de mor.sper sa nu patesc si eu la fel.ma pis pe ia de prietenie ca e un prost,ca acm ma duc sa imi fac si eu un iubit dupa 2 sap sperand ca ma iubeste si ca nu ma foloseste,daca as fi prosta ca aia.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *