Allegiant (2016)

Allegiant (2016)

Lansat: 18 Mar 2016
IMDB:
5.7
/
10
-
107,139
voturi
Durata:
120 minute
Rating: AP-12
Premii:
3 premii & 12 nominalizări

După cutremurătoarea revelație din Insurgent, Tris și Four sunt obligați să evadeze dincolo de zidurile care înconjoară orașul Chicago. Pe lângă pericolele necunoscute care îi așteaptă, asta mai înseamnă și să-și abandoneze pentru prima dată prietenii și familia. Tot ce știau devine irelevant în această nouă lume, iar cei doi trebuie să aleagă în cine să aibă încredere în momentul în care izbucnește un război care amenință întreaga omenire. Pentru a supraviețui, Tris va lua decizii aproape imposibile care îi vor testa curajul, puterea de sacrificiu și iubirea.

Shailene Woodley
Shailene Woodley
Beatrice "Tris" Prior
Theo James
Theo James
Tobias "Four" Eaton
Zoë Kravitz
Zoë Kravitz
Christina
Miles Teller
Miles Teller
Peter Hayes
Naomi Watts
Naomi Watts
Evelyn Johnson-Eaton
Ansel Elgort
Ansel Elgort
Caleb Prior
Octavia Spencer
Octavia Spencer
Johanna Reyes

5 comentarii la “Allegiant (2016)

  1. Acesta este Capitolul 3 din Divergenti.Este impartit in 2 parti, Allegiant este prima parte si urma Ascendent a doua parte, de asemenea foarte interesant.Dar de a doua parte nu sa mai auzit nimic probabil nu sa mai facut.Pacat,stiu doar ca urma sa moara Tris.Oricum a fost super si actori minunati.Din partea mea nota maxima.

  2. Primul capitol se numeste Divergent ( 2014 ) . Al doilea capitol se numeste Insurgent ( 2015 ) . Si acesta este ultimul capitol facut in 2016 . Dupa cum se termina sper sa fie o continuare . Foarte frumos filmul .

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *