An American Crime – O crimă perfectă (2007)

An American Crime – O crimă perfectă (2007)

Gen film:
Lansat: 07 Dec 2007
IMDB:
7.3
/
10
-
29,670
voturi
Durata:
98 minute
Rating: N-15
Premii:
Nominalizat 1 Globul de Aur. Alte 2 nominalizări

Filmul prezintă povestea adevărată ce a zguduit America anilor ’60 prin cruzimea și brutalitatea la care a fost supusă o fetiță din statul Indiana. Totul începe tipic poveștilor din cartierele liniștite ale Americii anilor ’60, când toți vecinii se cunoșteau între ei și credeau că își cunosc și secretele. Acest lucru l-a avut în minte și familia Likens care își plasează fiicele, Sylvia și Jenny, unei vecine, mamă a cinci copii, în vederea îngrijirii pe perioada lipsei lor din localitate. La început totul parea feeric: mama copiilor, Gertrude Baniszewski, pare o mamă stăpână pe situație, copiii se înțelegeau perfect. Dar, dintr-o dată, secretele Gertrudei ies la iveală – suferea de tulburări mentale, era bolnavă de TBC, se iubea cu oricine și i se născuse o ură letargică la adresa Sylviei.

Catherine Keener
Catherine Keener
Gertrude Baniszewski
Hayley McFarland
Hayley McFarland
Jennifer Faye 'Jennie' Likens
Nick Searcy
Nick Searcy
Lester Likens
Romy Rosemont
Romy Rosemont
Betty Likens
Ari Graynor
Ari Graynor
Paula Baniszewski
Scout Taylor-Compton
Scout Taylor-Compton
Stephanie Baniszewski
Tristan Jarred
Tristan Jarred
Johnny Baniszewski

8 comentarii la “An American Crime – O crimă perfectă (2007)

 1. Teribila intamplare . Consider principalii vinovati parintii, apoi societatea care nu s-a implicat . Note ?Nu sunt critic de film sa dau note . , insa multumesc pentru vizionare !

  1. Oribil,nu pot să cred !
   Toți cei implicați parcă nu sînt oameni,reacționează de parcă sînt drogați..
   Cum poți să suporți așa ceva fără să reacționeze,cum poți să asiști la așa ceva fără nici un sentiment de compasiune,fără să iei atitudine!

 2. De Doamne fereste! Priveam oripilata si nu mi venea sa cred .Si sora ei,atat de lasha ….iar d-nei cu coasa o pedeapsa atat de mica !!!!! TERIBIL !!!!

 3. din pacate,pe langa ca SUA pare un taram al psihopatilor, toti ceilalti adiacenti situatiei sunt lipsiti de ractii, de parca totul se petrece intr-o comuna inapoiata din Romania

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *