Arrival – Primul Contact (2016)

Arrival – Primul Contact (2016)

Gen film:
Lansat: 11 Noi 2016
IMDB:
7.9
/
10
-
582,367
voturi
Durata:
116 minute
Rating: AP-12
Premii:
1 premiu Oscar. Alte 67 premii & 263 nominalizări

Au aterizat! Nave spațiale misterioase sunt deja răspândite pe 12 meridiane de pe toate continentele. Dar de ce au venit? Ce intenții au? Iată ce are de elucidat Louise Banks (Amy Adams), expertă în lingvistică, solicitată de autorități ca să descifreze limbajul „intrușilor”. Termen: două zile. Miza: viața tuturor. Dușmani sau prieteni? Război inter-planetar sau șansa de a cunoaște alte forme de inteligență? Succes sau condamnare? O planetă întreagă tremură în așteptarea veștilor. Va reuși oare Louise să traducă la timp limbajul invadatorilor extratereștri sau va „traduce” soarta umanității?

Amy Adams
Amy Adams
Dr. Louise Banks
Jeremy Renner
Jeremy Renner
Ian Donnelly
Forest Whitaker
Forest Whitaker
Colonel G. T. Weber
Michael Stuhlbarg
Michael Stuhlbarg
Agent Halpern
Tzi Ma
Tzi Ma
General Shang
Mark O'Brien
Mark O'Brien
Captain Marks
Julia Scarlett Dan
Julia Scarlett Dan
Hannah (12 yrs. old)
Abigail Pniowsky
Abigail Pniowsky
Hannah (8 yrs. old)

17 comentarii la “Arrival – Primul Contact (2016)

  1. Cel mai bun film sf – reality facut ever : sunt convins ca ceva de gen , va arata prima intalnire cu o alta civilizatie mult avansata spirit , stare , tehnologie , empatie , comunicare , …iar noi , ca structura de atac , viciosi si primate fiind , le vom arata ce bombe nucleare frumoase avem !…..Cercetatorii au demonstrat ca IUBIREA NECONDITIONATA este o Dimensiune ce transcede timpul si spatiul , este un dat sinergic , o constanta universala , pe care o acceptam , sau nu !…Restul sunt doar vorbe !!!

  2. cam in ceata filmu asta… o poveste de dragoste care nu e poveste de dragoste… venirea sau plecarea unor extraterestri, ca n-am inteles exact, ceva asa, un du-te vino de o prostie greu de inteles…. Am stat pana la final doar pt ca mi s-au parut interesante modalitatile de discutie cu extraterestrii aia…

  3. Cred ca cei care nu au inteles filmul au zece ani. Daca ai mai mult de zece ani ti-l recomand cu caldura…e superb…putin spus superb

  4. fimul e mai greu de inteles daca te uiti toata ziua la Fierbinti, A3 sau IPS. chiar si asa nota 7.9 e exagerata. un 5 pare mai realist.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *