Attraction – Atracția (2017)

Attraction – Atracția (2017)

Gen film:
Lansat: 26 Ian 2017
IMDB:
5.4
/
10
-
5,998
voturi
Durata:
117 minute
Rating: N-15
Premii:
1 nominalizare

În Moscova a fost doborât un obiect neidentificat, posibil de origine extraterestră. Un comitet special încearcă să ia legătura cu “oaspeții”.

Sergey Garmash
Sergey Garmash
Vice-Prime Minister
Oleg Menshikov
Oleg Menshikov
Colonel Lebedev
Irina Starshenbaum
Irina Starshenbaum
Yulya Lebedeva
Vilen Babichev
Vilen Babichev
Police Special Forces

18 comentarii la “Attraction – Atracția (2017)

  1. Vrei sa spui ca productia ruseasca de filme nu e chiar buna … Uitate la Salyut 7 si Sputnik …..ai sa-ti schimbi parerea ….. poate nu sunt buni la drame si comedii ..da la actiune-sf sunt bunicei !! acum am sa vizionez Attraction .O zi buna !!!

 1. Slabut, un 7. Efecte bune, dar ideea ca un extraterestru sa fie exact ca noi..penibila, ca si interpretarea lui, ce ar fi extraterestru.
  Astia cu „tare”, „bun”, clar sunt copii care nu vad decat efecte si ozn, shootere, dar nu mai sunt in stare sa inteleaga o interpretare si regie proasta

 2. Este OK filmul…nu chiar de 10 dar merita vazut. Efectele sunt chiar bune….actiune destula..nava extraterestra are norocul sa se prabuseasca intr-o rusie ceva mai democrata decat cea pe care o cunoastem…comandantul armatei isi cam face de cap…patriotismul isi spune si el cuvantul.
  De vazut si partea a doua…recomand
  ….exista filme rusesti mult mai bune

 3. Nota 20 cu felicitari ! La acest film nu te plictisesti nici o zecime de secunda, iar mesajul este foarte limpede : sacrificiul pentru obtinerea unui scop inalt, unui ideal superior. stiti cine s-a jerfit pentru noi, nu-i asha ? Dragostea si iubirea, sora ei geamana, transced spatiul, timpul si materia. Despre spirit ce se mai poate spune ?

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *