Babysitting – Babysitting cu surprize (2014)

Babysitting – Babysitting cu surprize (2014)

Gen film:
Lansat: 16 Apr 2014
IMDB:
6.8
/
10
-
7,024
voturi
Durata:
85 minute
Rating: N-15
Premii:
2 premii

Babysitting cu surprize – Franck visează să devină desenator de benzi desenate și lucrează la recepția editurii Schaudel. Într-o zi, e rugat de șeful său, Marc Schaudel, care e invitat la recepția premiilor editurilor, să aibă grijă pentru o noapte de fiul lui, Remy, un puști cu care Franck a făcut deja cunoștință. Zis și făcut. Franck își ia în primire însărcinarea de babysitter, în timp ce Marc, împreună cu soția lui, pleacă la drum. Însă domnul Schaudel nu știe că tocmai în această zi Franck împlinește 30 de ani, iar prietenii lui i-au pregătit o petrecere. Și pentru că Franck, reținut în locuința șefului său, nu poate veni la propria-i petrecere, amicii săi au hotărât să o mute acasă la familia Schaudel. Inițial reticent, Franck cedează rugăminților amicilor, dar ceea ce se anunța a fi o petrecere între prieteni degenerează repede într-o harababură de proporții, totul culminând cu dispariția micului Remy.

2 comentarii la “Babysitting – Babysitting cu surprize (2014)

  1. Am ras cu lacrimi la unele faze…din toate comediile vazute in ultima vreme, asta e de departe cea mai buna. recomand, daca vreti un film hazliu, pt relaxare.

  2. Eu râd și acum când îmi amintesc acele faze. După ce am văzut acest film și continuarea lui și încă vreo câteva filme franceze de comedie am simțit că nu pot să mai văd alte filme căci acestea au fost prea tari.
    Recomand acest film, trebuie văzut obligatoriu, nu lasă loc nici unui regret.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *