Before the Fall – Napola: Elita lui Hitler (2004)

Before the Fall – Napola: Elita lui Hitler (2004)

Gen film:
Lansat: 13 Ian 2005
IMDB:
7.4
/
10
-
14,500
voturi
Durata:
110 minute
Rating: N-15
Premii:
8 premii & 6 nominalizări

Ne aflăm în 1942. Friedrich Weimer, un băiat foarte muncitor de 17 ani dintr-un district al clasei muncitoare din Berlin, adoră să boxeze. Singura sa problemă e că ezită tot timpul să dea lovitura finală care l-ar putea face KO pe oponentul său. În timpul unui meci de box, e zărit de un ofițer de recrutare Napola care se oferă să-l ajute. ‘NaPolA’ e acronimul de la ‘National Politische Erziehungs Anstalt’ sau „Institutul național de educație politică”, un tip de școală elitistă înființată în Germania nazistă pentru a antrena viitoarea elită de guvernare.

Max Riemelt
Max Riemelt
Friedrich Weimer
Tom Schilling
Tom Schilling
Albrecht Stein
Jonas Jägermeyr
Jonas Jägermeyr
Christoph Schneider
Devid Striesow
Devid Striesow
Heinrich Vogler
Joachim Bißmeier
Joachim Bißmeier
Dr. Karl Klein
Justus von Dohnányi
Justus von Dohnányi
Gauleiter Heinrich Stein
Alexander Held
Alexander Held
Friedrichs Vater

4 comentarii la “Before the Fall – Napola: Elita lui Hitler (2004)

  1. Foarte frumos. Asta este și cauza pentru care sunt din nou la cârma Europei. Disciplina și tenacitatea lor.Tot respectul pentru germani. Mulțumesc admin.

    1. Ce respect bre…pt ce! Respect pt cele doua razboaie mondiale pe care le-au facut…respect pt holocaust( pt care au platit palestinienii in locul lor)…respect pt ce ai vazut in filmul asta…care si pt ce respect! Respect pt natia asta de dezcreerati! Zi-ne bre…mai bine…ce fumezi…de esti plin de respect pt astia …dupa ce ai vazut filmu’ asta!? Respect pt ca ne-au luat petrolul gratis….ca nu ne-au mai platit o datorie istorica de miliarde de euro!? FUMATUL AFECTEAZA GRAV SANATATEA….in functie de ce fumezi! :)))))))))

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *