Begin Again – New York Melody (2013)

Begin Again – New York Melody (2013)

Gen film:
Lansat: 11 Iul 2014
IMDB:
7.4
/
10
-
119,938
voturi
Durata:
104 minute
Rating: N-15
Premii:
Nominalizat 1 premiu Oscar. Alte 4 premii & 16 nominalizări

Begin Again este o comedie sentimentală despre ceea ce se întâmplă atunci când două suflete rănite se întâlnesc, reușind să creeze împreună o muzică frumoasă. Gretta (Keira Knightley) și vechiul său prieten, Dave (Adam Levine) se iubesc din anii de liceu și compun muzică împreună. Ei se hotărăsc să plece la New York atunci când el primește o ofertă din partea unei case renumite de discuri. Dar tentațiile pe care le aduce faima îl determină pe Dave să se înstrăineze de Gretta, care rămâne singură și tristă. Viața ei nu se transformă în bine decât când Dan (Mark Ruffalo), care lucrează – cam fără succes în ultima vreme – la o casă de înregistrări, o aude cântând pe o scenă din East Village. El este cucerit pe loc de talentul ei neșlefuit, dar veritabil. Din această întâlnire întâmplătoare izvorăște un portret încântător al unei colaborări ce le va schimba amândurora viața, pe fundalul unei coloane sonore și a unei veri petrecute în New York City.

Mark Ruffalo
Mark Ruffalo
Dan Mulligan
Keira Knightley
Keira Knightley
Gretta James
Adam Levine
Adam Levine
Dave Kohl
Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld
Violet Mulligan
Catherine Keener
Catherine Keener
Miriam Hart

2 comentarii la “Begin Again – New York Melody (2013)

  1. frumos, doi dintre actorii mei preferati. M. Ruffalo a jucat cu o multime de actrite celebre , J. Anniston, Meg Ryan, Jennifer Garner..si totusi mi se pare sub apreciat. E un actor bun.

  2. Foarte bun filmul. Un film despre speranta, perseverenta, bucurii, necazuri, esecuri si reusite. Un scenariu superb. Iar Mark Ruffalo a jucat excelent.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *