Bitter Moon –  Luna amară (1992)

Bitter Moon – Luna amară (1992)

Gen film:
Lansat: 18 Mar 1994
IMDB:
7.2
/
10
-
30,834
voturi
Durata:
139 minute
Rating: N-15
Premii:
1 premiu & 1 nominalizare

Fiona și Nigel Dobson fac o călătorie cu vaporul, din Turcia în India. Pe vas, ei fac cunoștință cu o tânără și fermecătoare femeie și cu soțul ei Oscar, invalid. Pe măsură ce se cunosc mai bine, Oscar îi povestește noului prieten dramatica lui poveste de dragoste, dominată de o pasiune distructivă, care începe ca o feerie, dar sfârșește ca un coșmar. Un film impresionant despre pasiune și ură, despre dragoste și moarte.

7 comentarii la “Bitter Moon – Luna amară (1992)

  1. L-am revazut a 4 -a oara si cred ca o voi face pana la sfarsitul vietii… filmul m-a marcat … pentru ca ma regasesc intr-unul din personaje (o sa reiau si cartea, pentru ca a devenit o obsesie).
    e atat de dureros…

  2. da.acest amestec de pasiune aparent nevinovată conclude in eșec atunci cind nu există frină.iți recomand anda și damage sau lolita cu jeremy irons.

  3. Exista in in lumea asta nebuna de ieri si de azi, oameni care ar fi bine sa nu se intalneasca niciodata deoarece sunt facuti sa se nenoroceasca , sa se chinuie unul pe celalat pana la sfarsit. Am vazut in acest film un amestec periculos de pasiune salbatica continuata pana la epuizare si terminindu-se intr-un mod tragic. Bun film, interpretare foarte buna din partea tuturor actorilor implicati, cu un plus pentru Peter Coyote. Merita a fi vazut !

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *