Black Adam – Adam întunecatul (2022)

Black Adam – Adam întunecatul (2022)

Lansat: 21 Oct 2022
IMDB:
6.9
/
10
-
120,081
voturi
Durata:
125 minute
Rating: AP-12
Premii:
1 nominalizare

În vechiul Kahndaq, lui Teth Adam i-au fost dăruite puterile atotputernice ale zeilor. După ce le-a folosit pentru a se răzbuna, a fost închis, devenind Adam Întunecatul. Aproape 5.000 de ani au trecut de atunci și Adam Întunecatul a trecut de la om, la mit, la legendă. Odată eliberat, forma sa unică de justiție, născută din furie, este contestată de eroii moderni care formează Societatea Justiției: Hawkman, Dr. Fate, Atom Smasher și Cyclone.

Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Black Adam / Teth Adam
Aldis Hodge
Aldis Hodge
Hawkman / Carter Hall
Noah Centineo
Noah Centineo
Atom Smasher / Al Rothstein
Sarah Shahi
Sarah Shahi
Adrianna Tomaz
Quintessa Swindell
Quintessa Swindell
Cyclone / Maxine Hunkel
Marwan Kenzari
Marwan Kenzari
Ishmael / Sabbac / King Ahk-Ton
Mo Amer
Mo Amer
Karim
Bodhi Sabongui
Bodhi Sabongui
Amon Tomaz

31 comentarii la “Black Adam – Adam întunecatul (2022)

  1. S-a dus naibii Hollywood-ul. Asiaticii le dau clasa. Ma intreb daca la Hollywood mai sunt sau nu scenaristi si regizori capabili sa faca un film cinstit, fara clisee leftiste. Nu stiu. Poate ca da si s-or dus la pescuit.

    1. Cei de la marvel au tot avut succes cu filmele lor bazate pe benzi desenate , acum DC a încercat sa se relanseze pe piața dominata de marvel , filmul este foarte bun , nota e mică fiindcă toți vor film asemanator marvel când defapt aici e alt univers

  2. un film cinstit, de sambata seara cand afara ploua si e frig… un amestec de fantezie cu actiune, putina aventura si la fel de putina comedie, cu poveste, cu efecte speciale, cu final bun si cu loc lasat pt continuare… una peste alta il poti viziona alaturi de un castron cu pop corn si un pepsi… te tine in scaun pana la final… il recomand !!

  3. Multi confunda DC United cu Marvel ! Filmul este sub asteptari din pacate dar merge intr-o zi ploioasa….DC United este pistol cu apa pe langa Marvel, nici macar nu merita comparatie…

  4. Desene animate pt pustanii de 12 ani. Am rabdat pana la final, ma rodea curiozitatea cine dracului mai apare sa il puna la incercare pe negru` Adam. Na belea, a aparut Superboy. :)))

    1. sunt de aceeasi parere! filmul e chiar ok mult mai frumos decat doctor strange sau Gardienii galaxiei (asta nu inseamna ca cele doua mentionate nu sunt filme bune ) ….astept cu nerabdare urmatoarea parte …..vazant ca apare superman mia dat de gandit si sunt chiar nerabdator ! ….merita vazut

  5. Dezamagitor ca o cadana falsa,daca va loati dupa recenzi de nota 10 veti fi dezamagiti,uni chiar nu stiu cum arata un film de 7-8 barem de 10,prost rau regizat,zici ca e facut pentru copii mici.

  6. Filmul este bun -> foarte bun si captivant prin elementele sale de fantastic ! Daca eu zic ca un film e bun, apoi asa e, n-are cum sa nu fie ! Consider c-a fost realizat astfel incat sa-i placa si unui copil de 12 ani, si unuia de 15, si unui major de 18, si unuia de 25, si unuia de 30 !

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *