Black Widow – Văduva neagră (2021)

Black Widow – Văduva neagră (2021)

Gen film:
Lansat: 09 Iul 2021
IMDB:
N/A
/
10
-
N/A
voturi
Durata:
133 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

Misterioasa Natasha Romanoff, maestră în spionaj și tehnici de infiltrare, expertă în arte marțiale, cu o agilitate excepțională, devine supereroina Văduva neagră și este nevoită să se confrunte cu forțe la care nu se gândise până acum. Acțiunea are loc după evenimentele din Captain America: Civil War, atunci când Natasha e forțată să își infrunte trecutul.

Scarlett Johansson
Scarlett Johansson
Natasha Romanoff / Black Widow
Florence Pugh
Florence Pugh
Yelena Belova
David Harbour
David Harbour
Alexei / Red Guardian
Olga Kurylenko
Olga Kurylenko
Antonia / Taskmaster
William Hurt
William Hurt
Secretary Thaddeus 'Thunderbolt' Ross

28 comentarii la “Black Widow – Văduva neagră (2021)

  1. Filmul ne lasă cu gândul la o partea 2. Se pare ca a venit și rândul lui Scarlet sa lase moștenire black widow altei actrițe mai tânăra,la fel cum a făcut captain america,sunt curios cine va juca in continuare pe hulk și iron man…

  2. Mi-a placut la nebunie, Scarlet Johanson isi joaca rolul superb ca de obicei, demn de CINEMA daca ai si o boxa buna cu bass, filmul are efecte speciale si toate cele!
    Nota 10+++

  3. Au avut timp femeile astea să-și tot impletească părul altfel inainte de fiecare aventură și să se machieze :)). Anyway.. semibunicel marca Marvel.. un pic departe de „Avengers”. Bun pe efecte vizuale, mișcare de cameră, costume, sceno. Semi pe glumițe mult prea dese și cam trase de păr.. Finalul final este după generic oricum.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *