Bordertown – Orașul tăcerii (2007)

Bordertown – Orașul tăcerii (2007)

Lansat: 16 Mai 2008
IMDB:
6.0
/
10
-
9,589
voturi
Durata:
112 minute
Rating: N-15
Premii:
1 nominalizare

Lauren (Jennifer Lopez), o jurnalistă cu temperament pasional și înfocată de crezul în meserie, de la „Chigaco Sentinel”, se îndreaptă spre Juarez, un orășel mexican de lângă granița cu Statele Unite, pentru a investiga o serie de crime misterioase comise asupra unor femei ce lucrau într-o fabrică. Pe măsură ce zeloasa jurnalistă descoperă sute de victime, câștigă încrederea muncitorilor din fabrică, dar își pune și viața în pericol.

7 comentarii la “Bordertown – Orașul tăcerii (2007)

  1. O reflectie al unui adevar care se intampla peste tot in lume. In special in tarile dezavantajate copii sunt vanduti, sau pusi la produs imbracaminte pentru firmele mari fara plata sau plata foarte mica. Tinerele sunt obligate sa se casatoresca cu oameni mult mai invarsta, vandute, supuse inegalitatii si abuzurilor, fara legi in favoarea lor intr-o societate condusa de bani si barbatii.

  2. primul lucru pe care TRUMP l-a facut dupa ce a fost ales presedinte în 2016 a fost sà desfiinteze NAFTA care permitea Canadei si Mexicului sa exporte màrfuri în SUA tax-free – mai pe întelesul tuturor fàrà sà plàteascà taxe vamale asa cum plàtesc alte tàri, Trump a spus ” NU !” si bine a fàcut ptr.cà AMERICA pierdea enorm de pe urma acestui acord – despre acest acord se vorbeste în film , dupà cîte se pare în 2020 a fost reintrodus acest acord dar sub o altà denumire … au venit democratii la putere si dupà ei chestia cu ” America first ” nu e de actualitate !

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *