Breakfast at Tiffany’s – Mic dejun la Tiffany (1961)

Breakfast at Tiffany’s – Mic dejun la Tiffany (1961)

Gen film:
Lansat: 06 Oct 1961
IMDB:
7.7
/
10
-
160,247
voturi
Durata:
115 minute
Rating: AP-12
Premii:
2 premii Oscar. Alte 10 premii & 13 nominalizări

În New York-ul anilor ’60, Holly Golightly, o tânără frumoasă și sofisticată, duce o viață ușoară și fără obligații. Menținându-și un aer de copil, dar în același timp purtând cele mai frumoase ținute și accesorii Givenchy, ea își irosește timpul participând la întâlniri și petreceri pretențioase. În așteptarea unei căsătorii cu un domn înstărit, ea însoțește diverși bărbați înstăriți, de care nu o leagă însă decât cadourile pe care aceștia i le fac. Viața lipsită de griji a lui Holly este dată peste cap în momentul în care îl întâlnește pe Paul, noul ei vecin, un tânăr care visează să ajungă un scriitor de succes, până atunci întreținut fiind de o femeie mai în vârstă, dar bogată. Între cei doi se leagă o prietenie strânsă, care tinde să se transforme în dragoste, sentiment care amenință să distrugă echilibrul șubred al vieții pe care ei o duc.

Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
Holly Golightly
George Peppard
George Peppard
Paul Varjak
Patricia Neal
Patricia Neal
2E Failenson
Buddy Ebsen
Buddy Ebsen
Doc Golightly
Martin Balsam
Martin Balsam
O.J. Berman
José Luis de Villalonga
José Luis de Villalonga
José da Silva Pereira
John McGiver
John McGiver
Tiffany's Salesman
Alan Reed
Alan Reed
Sally Tomato

2 comentarii la “Breakfast at Tiffany’s – Mic dejun la Tiffany (1961)

  1. inteleg ca e un film celebru, cu o super actrita, dar… e un nonsens. un film despre o gold digger ticnita si un gigolo sarac indragostit de ea. orice barbat intreg la cap ar evita o asemenea femeie. si nu inteleg cum aia cauta sa se marite daca ea era deja maritata cu mosul ala?

  2. Celebritatea acestui film, cred ca se bazeaza pe aceleasi ingrediente ca si „Totul despre sex”. Sa convingi lumea ca protagonista este stilata.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *