Breaking Boundaries: The Science of Our Planet – Depășirea limitelor: Baza științifică a documentarului Planeta noastră (2021)

Breaking Boundaries: The Science of Our Planet – Depășirea limitelor: Baza științifică a documentarului Planeta noastră (2021)

Gen film:
Lansat: 4 Iun 2021
IMDB:
7.2
/
10
-
17
voturi
Durata:
73 minute
Rating: AG
Premii:
Fără premii

David Attenborough și omul de știință Johan Rockström analizează modul în care este distrusă biodiversitatea pe Pământ, dar și soluțiile pentru evitarea acestei crize.

Un comentariu la “Breaking Boundaries: The Science of Our Planet – Depășirea limitelor: Baza științifică a documentarului Planeta noastră (2021)

  1. Un documentar care vrea sa trezeasca zombalaii care pun umarul la distrugerea frumoasei noastre planete, care-si taie creanga de sub picioare. S-ar parea ca doar o organizatie de extrema extremei drepte planetare internationale, ar mai putea stopa si repara pierderile cauzate, multe irecuperabile, ireversibile. Cand vezi sirurile lungi de masini care curg pe sosele, in timp ce mijloacele de transport in comun dau faliment, iti dai seama de otrava raspandita in aerul pe care-l respiram,Cand vezi fluxul continuu de camioane care ne jefuiesc padurile, intelegi ca trebuie facut ceva radical, ca asa nu mai poate continua !

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *