Capernaum – Haos și speranță (2018)

Capernaum – Haos și speranță (2018)

Gen film:
Lansat: 20 Sep 2018
IMDB:
8.4
/
10
-
9,469
voturi
Durata:
126 minute
Rating: N-15
Premii:
2 premii, o nominalizare Oscar şi alte 3 nominalizări

Filmat în haoticele cartiere din Liban, Capernaum prezintă povestea inspirațională a unui băiețel libanez care se luptă să supraviețuiască sorții copleșitoare.  Protagonistul debutant Zain Al Rafeea, un refugiat sirian fără vreun fel de experiență actoricească, joacă rolul acestui băiat libanez (Zain) care fuge de părinții săi neglijenți, ajungând să-și poarte singur de grijă, până când găsește adăpost în șubreda casă a lui Rahil (Yordanos Shiferaw), o refugiată etiopiană, și a bebelușului ei, Yonas (Boluwatife Treasure Bankole). Zain își va da părinţii în judecată pentru „delictul” de a-l fi adus pe lume. Zain Al Rafeea, star-ul de 12 ani din Capharnaüm, a lucrat drept curier în Beirut până în 2017 – când a învățat să-și scrie numele…

9 comentarii la “Capernaum – Haos și speranță (2018)

  1. Unul din putinele filme cu adevarat bune, care te marcheaza si pe care cu siguranta nu-l vei putea uita! Pe cat de bun, pe atat de trist…dar cu un final fericit! Iar daca ar fi sa-i dau o nota, 20 ar fi!

  2. un film exceptional. Realitatea dura , care sunt nevoiti sa o parcuga si in realitate multi copii, a lasat dupa vizionarea filmului multe urme de tristete. Pentru mine este de nota 10+++++++. Recomand.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *