Cea mai fericită fată din lume (2009)

Cea mai fericită fată din lume (2009)

Gen film:
Lansat: 08 Mai 2009
IMDB:
7.0
/
10
-
830
voturi
Durata:
99 minute
Rating: N-15
Premii:
6 premii & 11 nominalizări

Delia, o fată de 18 ani dintr-un orășel românesc, este norocoasa câștigătoare a unei campanii de promovare organizată de o companie producătoare de băuturi răcoritoare: cu doar trei etichete de pe sticlele de suc, Delia a câștigat o mașină foarte scumpă. Fericita câștigătoare, însoțită de părinții ei, va trebui să pornească spre capitală pentru a filma o reclamă care s-o arate pe Delia țării întregi, drept dovadă că toată campania a fost pe bune. Pe drumul spre București, în familie se iscă un conflict: părinții vor sa vândă mașina pentru a deschide o mică afacere, pe când fata ar vrea s-o păstreze. O mulțime de probleme apar și în timpul filmărilor, dar sfărșitul este fericit. Sau, cel puțin, toți par mulțumiți de ceea ce au primit. Filmul, bazat pe o întâmplare reală, este o tragicomedie despre oameni obișnuiți în circumstanțe neobișnuite, despre legăturile de familie și ceea ce se află în spatele lor.

Andreea Bosneag
Andreea Bosneag
Delia Cristina Fratila
Doru Catanescu
Doru Catanescu
Mr. Arvunescu
Violeta Haret-Popa
Violeta Haret-Popa
Mrs. Fratila
Vasile Muraru
Vasile Muraru
Mr. Fratila

5 comentarii la “Cea mai fericită fată din lume (2009)

  1. S a terminat filmul langa masina,,,bă voi ati înnebunit? Asta se cheamă film????a cui este fața asta de e băgată aici in film?asta e o proastă

  2. Cel mai tâmpit film pe care l-am văzut în toată viata mea. Nu are nici un înțeles și este pur și simplu plictisitor! Plus ca nici măcar nu arata a film,mai degrabă niște probe de reclame cu eșecuri fără sfârșit!!! Tragic !!!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *