Cinderella (2021)

Cinderella (2021)

Gen film:
Lansat: 03 Sep 2021
IMDB:
4.3
/
10
-
207
voturi
Durata:
113 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

Cenușăreasa, o fată orfană, cu o mamă vitregă malefică, are vise mari și cu ajutorul nașei sale, stăruie să le facă realitate.

Camila Cabello
Camila Cabello
Cinderella
Nicholas Galitzine
Nicholas Galitzine
Prince Robert
Billy Porter
Billy Porter
Fairy Godfother
Idina Menzel
Idina Menzel
Evelyn / Stepmother
Maddie Baillio
Maddie Baillio
Stepsister
Minnie Driver
Minnie Driver
Queen Beatrice

20 comentarii la “Cinderella (2021)

 1. Ft original, Cenusareasa nu e portretizata si nu se vede pe sine ca o victima, ci are indrazneala sa si doreasca o viata cu realizari proprii. Deci, pe gustul meu=women empowerment!
  Melodiile sunt bestiale, poate zana gay un pic prea mult..
  Un film ca o gura de aer proaspat!

 2. Nu recomand, a fost foarte plictisitor, a fost totul cu susul in jos….stiu ca e comedie dar ma asteptam ca lucrurile reprezentative ”Cinderellei” precum dovleacul, zana care trebuia sa fie o faptura gingasa si frumoasa sa se pastreze.. Singurele faze comice au fost cele dintre soricei.

 3. numai povestea cenusaresei a fost asta..este o porcarie de new age crap, fara etichete, cu emancipare si alte rahaturi, dar trebuie sa tinem minte un lucru: lumea e mai proasta decat acum un secol…si ceea ce ni se baga pe gat acum sunt imbecilitati si idiotenii…

 4. Mult prea lung. Muzica a fost bună, dar repetitivă de la o vreme, iar restul nu m-a impresionat deloc. L-am urmărit până la capăt, deși pe la jumătate mă plictisise deja, pentru că nu se întâmplase mai nimic în afară de cântat, îl puteam lăsa și ca sunet de fundal că tot aia era. Acțiunea foarte lentă și întinsă. Momente amuzante nu a avut. La urmă mi-am dat seama că a fost o pierdere de timp, în ciuda actorilor de renume.

 5. Un mareeee….rahat! Au reusit sa chiar sa bage si incalzirea globala in tema….. vezi comentariul surorii (cica) cu foosirea vantului.

  Chiar si pentru Hollywood standardul este mult prea jos!
  Nu inteleg ce-i cu avalansa de negrii intr-o poveste europeana , scoasa din capul unui european francez Charles Perault , care este cit se poate de departe de cultura africana cit e iarna de vara. Aaaa… am uitat – Black Lives matter bietii de ei sint discriminati (cu toate ca o duc mult mai bine decit alde noi romanii de citeva ori) si deci hai sa -i bagam in seama..

  Ce scarbosenie

 6. Slab…..99,9% muzical prea puțin dialog, prea 2021 zâna nu mai e zâna😂 păcat de esența poveștii Cenușăreasa… o poveste de dragoste frumoasă. Au stricat povestea. Nu ma deranjat nepărat ca e muzical ce pur și simplu filmul in sine o mare porcărie un “videoclip” ft ft lung….. nici de cum film, dar asta e nu mai știu ce sa mai scoată și “își bat joc” de basme, asta este doar părerea mea poate altora le place. 😇

 7. E doar povestea cenușăresei în varianta de film….e puțin cam plictisitor pentru cei care au mai văzut filmul „cenușăreasa”

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *