Colectiv (2019)

Colectiv (2019)

Gen film:
Lansat: 04 Sep 2019
IMDB:
8.6
/
10
-
372
voturi
Durata:
109 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

„Colectiv” oferă în premieră o privire în culisele momentelor-cheie care au avut loc după evenimentul tragic din clubul Colectiv din București. Urmărind jurnaliști, avertizori de integritate, pacienți arși și oficiali din Guvern, filmul dezvăluie fără compromisuri o întreagă rețea a corupției, minciunii și manipulării.

10 comentarii la “Colectiv (2019)

 1. Dumnezeu sa i odihnesca in pace, iar pentru cei ce le au placut banii si au luat vieti omenesti pentru asta, le doresc ca Dumnezeu sa i pedepseasca cum stie El mai bine.

 2. Recomand…cei care nu stiati despre Colectiv vreau sa va spun ca totul este adevarat si ca din pacate Colectivul ne-a trezit….Dumnezeu sa-i pazeasca pe acesti ingeri 💔💥

 3. O porcărie. Vinovați pentru ce s-au întâmplat la „balamucul” denumit în mod stupid „colectiv” sunt numai oamenii, nicidecum abstracțiunea pe care voi o numiți „sistem”. Orice sistem social este compus din oameni. De asemenea vinovați sunt cei care s-au bulucit într-o tavernă, ca să asculte răcnetele acelea satanice. Vinovați sunt proprietarii acelei soioase cârciumi, care, la fel că majoritatea voastră, a celor care citiți acest comentariu, sunt corupți. Mi s-a părut absurd să învinuiți „sistemul”, adică o abstracțiune, iar în România se vor mai petrece multe asemenea incidente grave, atât timp cât EU, TU, EL, NOI TOȚI nu vom înceta:
  – să dăm șpagă medicului;
  – să dăm șpagă polițistului care constată că am comis o fărădelege;
  – să ne educăm copiii în spiritul sintagmei: ” Lasă dragul meu că REZOLV/ARANJEZ/MĂ DESCURC eu.
  Filmul este o mizerie. Am urmărit doar câteva minute. Nu suport să îl văd pe nea tolontel cum face grimase „inteligente”, sau pe femeia cu ochelari și cu părul neîngrijit, cu fizionomia îmbătrânită, cum emite „judecăți de valoare”, folosind obsesiv expresia vulgară „bă”!

 4. Am înțeles că, de fapt, lucrurile stau mult mai rău decât credeam… Știm cu toții că există corupție, multă corupție… însă în realitate e pur și simplu îngrozitor… cum spunea o doamnă medic, nu mai e vorba de oameni… există mulți, mulți, mulți dezumanizați, de care depind atâția oameni… cum se poate ieși din situația asta?!… oare se poate deși din situația asta?!

 5. Cei din exterior, care vad acest documetar, nu au cum sa inteleaga aceasta situatie cu care este posibil (din pacate) sa ne confruntam si in ziua de azi. Este ceva strigator la cer, este ceva neomenesc, ireal…. si totusi, am trait si poate, din pacate inca traim.

  As avea atat de multe de spus, insa…. ar fi prea mult de scris pentru a spune tot ce gandesc, toata durerea pe care o simt. Cuvintele sunt de prisos….
  Pe de alta parte ma gandesc doar ca, am ajuns o alta etapa in care avem nevoie de medici, spitale…. Si cu durere imi vine in gand aceste cuvinte ” Oare e acelasi sistem… Ne asumam acelasi risc? Unde sa mergem…? Ce sa facem? Nu toti ne permitem sa mergem in alte tari unde stim sigur ca isi fac treaba bine…. Va fi mama/tata/fratele/sora/verisoara/varul/etc. bine?”

 6. Ca si la cele doua turnuri gemene din america si la colectivul nostru cei ce se ocupa cu securitatea tarii tot ei produc „insecuritatea” si totul se aprinde si arde nefiresc de repede.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *