Combat Girls – Kriegerin (2011)

Combat Girls – Kriegerin (2011)

Gen film:
Lansat: 19 Ian 2012
IMDB:
6.8
/
10
-
3,999
voturi
Durata:
103 minute
Rating: N-15
Premii:
18 premii & 7 nominalizări

Marisa, o tânără germană de 20 de ani, urăște pe străini, pe evrei, pe polițiști, pe toți cei pe care îi consideră vinovați pentru declinul țării ei. Ea provoacă scandaluri, bea, se bate, iar următorul tatuaj pe care și-l va face va fi cu Adolf Hitler. Singurul loc pe care îl poate numi acasă e gașca ei de neo-naziști unde ura, violența și orgiile sunt la ordinea zilei. Atunci când Svenja, de 14 ani, se alătură grupului, Marisa devine modelul ei: un exemplu pur de luptătoare pentru valorile grupului. Însă valorile Marisei se vor schimba încetul cu încetul atunci când întâlnește un tânăr refugiat afgan. Acesta o va învăța că nu e totul alb sau negru, conform valorilor grupului ei. Va fi Marisa capabilă să le depășească?

3 comentarii la “Combat Girls – Kriegerin (2011)

    1. Neo nazismul palidă consolare a aceluia dacă mai trăia prăjea încă mulți care ne fac viața grea astăzi,atunci poate aveam o lume mai,albă’.

  1. un film ciudat care nu explica nimic .de ce se imprieteneste cu tiganul ala afghan cu un tupeu cat toata Germania , n-am inteles .neonazistii sunt la fel de eficienti si dedicati cauzei fix ca o balega in drum.au aceleasi apucaturi cum aveau trupele SA ale lui Rohm de care s-a debarasat fuhrerul imediat.sunt si eu simpatizant dar ce arata filmul e o adunatura de idioti cu svastica pe cur buni de nimic , inutili.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *