Contagion – Pericol nevăzut (2011)

Contagion – Pericol nevăzut (2011)

Gen film:
Lansat: 09 Sep 2011
IMDB:
6.6
/
10
-
201,723
voturi
Durata:
106 minute
Rating: AP-12
Premii:
2 premii & 13 nominalizări

Un action-thriller senzațional, Contagion prezintă omenirea din nou în pericol de extincție. Apariția unui virus cumplit, care se răspândește cu o viteză fulminantă și are puterea de a ucide în câteva zile, stârnește groază peste tot în lume. Comunitatea medicală mondială este depășită de situație și pe lângă faptul că oamenii de știință nu reușesc să găsească un antidot, ei nu pot opri nici starea de panică iscată în urma deceselor. În tot acest timp, oamenii de rând încearcă și ei să găsească o cale de supraviețuire, într-o societate distrusă de cumplita molimă.

Marion Cotillard
Marion Cotillard
Dr. Leonora Orantes
Matt Damon
Matt Damon
Mitch Emhoff
Laurence Fishburne
Laurence Fishburne
Dr. Ellis Cheever
Jude Law
Jude Law
Alan Krumwiede
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow
Beth Emhoff
Kate Winslet
Kate Winslet
Dr. Erin Mears
Bryan Cranston
Bryan Cranston
Rear Admiral Lyle Haggerty
Jennifer Ehle
Jennifer Ehle
Dr. Ally Hextall

26 comentarii la “Contagion – Pericol nevăzut (2011)

    1. anca nu a fost planuit totul daca faci studii in domeniu vei înțelege ca toate aceste normative moduri de actionare tratare combatere sunt bine stabilite si exista un scenariu sigur dor evoluita sa insasi poate fi diferita in functie de domeniu (boala virus)

  1. Cred ca este mult mai grava situația noastră în ziua de azi, 15.03.2020. Panica și isteria fac ca totul sa para mai exagerat decât ceea ce într-adevăr este.
    Bunicel filmul!!

  2. Parca pandemia din 2020 s-a inspirat din acest film. Ar trebui sa fie acuzata de plagiat. Ceea ce am scris poate fi o gluma sau poate este adevarul?

  3. DA,filmul pare real.Ne ducem cu gandul ca ceea ce este COVID19 este regizat dupa scenariul filmului,dar parca mult mai grava este situatia de azi.Speram sa nu se ajunga si la acte de violenta ca in film.

  4. wow.. inspaimantator.. cred ca asta au vrut sa se intample cu corona virus, dar nu prea le-a reusit!! scenariul a fost pregatit cu mult timp inainte dar spre norocul nostru Dumnezeu a diminuat cu mult efectul asteptat!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *