Containment – Izolare (2015)

Containment – Izolare (2015)

Gen film:
Lansat: 01 Aug 2015
IMDB:
4.9
/
10
-
2,724
voturi
Durata:
77 minute
Rating: N-15
Premii:
8 premii & 3 nominalizări

Carantinați cu forța de către niște necunoscuți în combinezoane de protecție, locuitorii unui bloc devin violenți, pe măsură ce încearcă să afle cine e bolnav și cine nu.

3 comentarii la “Containment – Izolare (2015)

  1. O ora si 12 minute. Fix atat are „filmul” asta. Cred ca au filmat vreo 2 ore per total si-au mai taiat la montaj. Actorii sunt boschetari luati din parc. Pe-o baie si un sanvis au facut si ei pe actorii in porcaria asta. Asa pierdere de vreme si ucidere de neuroni mai rar. Ma uitam la final sa vad cati au lucrat pentru producerea tampeniei asteia. Peste 100 de insi. Cu ce i-au platit, cu nasturi?

  2. Nu as spune ca a avut niste actori prea buni si nici bugetul nu pare sa fie prea mare. Nu prea s-au dat multe detalii cu privire la virus, dar asta poate fi alegerea directorului de a reda confuzia si proasta organizare a guvernului. Pe langa asta, bun a fost tiparul ales in personaje, pentru a arata cum mai multi oameni atat de diferiti se pot comporta in astfel de situatii. Pe langa asta, mi s-a parut destul de „puternic” cadrul care o surprindea pe Hazel moarta, ucisa de multimea furioasa, multime care a promis ca nu vrea sa raneasca pe nimeni. As spune ca filmul surprinde destul de bine haousul instituit in astfel de situatii.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *