Cosmic Sin – Păcatul cosmic (2021)

Cosmic Sin – Păcatul cosmic (2021)

Gen film:
Lansat: 12 Mar 2021
IMDB:
2.5
/
10
-
1,060
voturi
Durata:
88 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Șapte soldați lansează o grevă preventivă împotriva unei civilizații extraterestre recent descoperite, în speranța de a pune capăt unui război interstelar înainte de a începe.

Bruce Willis
Bruce Willis
James Ford
Adelaide Kane
Adelaide Kane
Fiona Ardene
Frank Grillo
Frank Grillo
Gen. Eron Ryle
Lochlyn Munro
Lochlyn Munro
Alex Loche
Costas Mandylor
Costas Mandylor
Ltg. Tieve
Eva De Dominici
Eva De Dominici
Juda Sayle
Brandon Thomas Lee
Brandon Thomas Lee
Braxton Ryle

12 comentarii la “Cosmic Sin – Păcatul cosmic (2021)

 1. Fata de ultimul film jucat de B Willis (daca se poate numi astfel…despre grozavia Breach din 2020 zic), cel de fata ar putea fi apreciat ca…mai reusit ! Desigur, tot slab este…

 2. Serios…Doame la ce filme am ajus sa ne uitam …. din ce in ce mai rau …. e clar …. ciematografia a cazut total … la acest film ii dau doar un 4 petru incercare, dar nu merita nici macar 1 ….

 3. Pacat de actorul acesta!
  Din cauza acestor filme lumea a inceout sa vizioneze mai mult yotube si influencerii aia care molesteaza civilizatia si orice regula de bun simt .Pandemia asta a distrus ceea ce ar fi trebuit sa ne tina „conectati” la mirifica lumea a filmului ARTISTIC ,nu sa ne trezim ca vizionam tot felul de rebuturi doar pentru profit. Toate astea au fost incepute de Netflix si Amazon.SPER sa scapam cat de curand de ACESTE branduri mizere AHTIATE DOAR DUPA PROFIT :(((( NU avem nevoie de asa ceva insa….doar asta ni se serveste:( rau ESTE CA MULTI VIZIONEAZA ASA CEVA fara sa comenteze, au crescut preturile abonamentelor insa ei…PLATESC in continuare pentru acel bulshit la tava.

 4. Cel mai de rahat film sf pe care l-am vazut vreodata ! Nu-mi vine sa cred ca Bruce Willis joaca in astfel de filme de doi bani si in ultimul timp l-am tot vazut in filme ieftine . I s-or fi terminat banii de accepta astfel de filme !
  NU PIERDETI TIMPUL UITANDU-VA LA ACEST FILM !!!!! Nota 2 este mult spus pentru asta !

 5. Nu imi revin, nu credeam sa vad o ragalie mai mare ca asta. cred ca Bruce a fost platit cu o masa calda pe zi de filmare.
  Nu pierdeti timpul, este ffff nereusit.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *