Deliler (2018)

Deliler (2018)

Gen film:
Lansat: 23 Noi 2018
IMDB:
5.7
/
10
-
1,549
voturi
Durata:
121 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Povestea adevărată a 7 bărbați neînfricați din armata otomană ce luptă împotriva nemilosului Vlad.

24 comentarii la “Deliler (2018)

  1. In realitate,sultanul a venit personal sa l invinga pe Vlad Tepes,insotit de o suta de mii de soldati.Ce sa faca cu doar 7 „viteji’?
    : ))

  2. cea mai mare pierdere de timp isi fac turci un film cum le convine lor nici un gand despre istorie si vlad e prezentat aiurea o porcarie uitativa nu ma credeti

  3. dar vai, ce eroi au avut pedofilii lui Mehmet… tovarasii astia au vazut prea multe filme de la hollywood, din acelea cu „istorii adevarate”.

  4. Bolnavi mintali, trist e ca unii din actori sunt probabil chiar urmasii celor luati sclavi. Este de urmarit cat de dementa poate fi radicalizarea unor musulmani lipsiti de ratiune.

  5. Greu de digerat idea ca adevarul istoric este posibil sa fie diferit fata de se stie actualmente.Este posibil ca adevarul sa fie la mijloc,si nici una din parti sa nu fie cea ce se stie.Cert este ca turcii aia nu erau nebuni sa vina degeaba,si nu plecau cu mana goala.Si cat de masochist sa fi , in conceptia unora , apropo de alt jmecher(Stefan), sa vi tu din Turcia de 47 de ori, an dupa an, si de fiecare data sa-ti iei bataie; Bine si doua egaluri…adica sari gardu la vecin si te bate odata,de 2 ori ,de 33 de ori si tu nuuuuu,tre sa tot sari gardu sa iei bataie de 45 de ori..hmm ADEVARUL istoriei nu-l stie nimeni,probabil nici macar la jumate nu este,,,Iar aceast’a „”capodopera cinematografica de fata, cu toate ca nu are absolut nici o legatura cu realitatea,probabil, este la fel de SF ca si istoria ce se preda astazi in scolile Romanesti.

  6. Salut gândește altfel cum ai spus și tu să vi la mn in gradina de 47x și să te bat nu cred că mai ai curaj doar dacă ești îndrăgostit de bătaie sau sadomasochist doar că el nu a luat bătaie personal. Au murit oameni pt el. Dar încearcă pe YouTube te rog istoria turcilor în școală ce se preda și o să vezi că rumâni cam ia rupt curul. Deoarece la ei in istorie vezi majoritatea actelor eroice fata de tarile care le-au pus sub pasalac și totuși recunosc că i-am cam vinetit ochiul la turc. Cat despre cucerirea sau luptele date pe teritoriul nostru găsești puțin. Pe scurt că au fost învinși deoarece au fost trădați și cam atât. Români au maturat tara Românească cu domniile lor chiar daca Mihai a fost crescut în Turcia și le-a știut obiceiurile și stilul de lupta. Totuși suntem Romani pe vecii stapanii la noi in tara. Păcat că azi ne supune niste gunoaie de parlamentari

  7. Într-adevăr, filmul nu are nicio treabă cu istoria, dar la urma urmei de ce ar trebui să aibă? Nu e un documentar istoric, ci un film artistic, deci poate fi și pură ficțiune. Povestea e frumoasă, iar filmul frumos realizat, merită văzut, chiar dacă e mai degrabă pentru copii…

  8. Singurul adevar al acestui film este ca Vlad i-a facut pe Turci sa la trenure pana si chilotii pe eiin rest filmul este o mare procarie. CU ce a gresit Vlad ca este denumit TIRAN cand nu facea altceva decat sa-si apere tara de cei care veneau si luau copii si faceau sclavi iar pe femei le siluiau

    1. Adevărul cel mai pur este faptul că Vlad și-a slujit țara chiar și în modul său și le-a oferit turcilor ceea ce i-au oferit și ei lui la rândul lor (barbarie pe pâine)

  9. Superb film, e mai tare decât Don’t look up. Din filmul ăsta îți dai seama exact ce au făcut căpeteniile UE cu noi în pandemie și acum cu Ucraina. Este recomandabil să vizionați filmul fără emoții naționaliste ci doar strict obiectiv. Este viziunea subiectivă a unui regizor turc despre o anumită epocă istorică. Dacă reușiți să-l vedeți până la sfârșit aveți calități pentru un post de funcționar UE.

  10. Nu am vazut filmul si nici nu am de gand sa-l vad. Ceea ce stiu este ca fiecare tara isi cosmetizeaza la greu propria istorie. In Romania, cel mai aberant subiect este ala cu latinizarea. Acolo totul este fals. Si nu veniti cu „Eu sunt istoric”, pai asta inseamna ca ai fost un elev silitor si ai inghitit ce ti s-a spus.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *