Deliler (2018)

Deliler (2018)

Gen film:
Lansat: 23 Noi 2018
IMDB:
5.7
/
10
-
1,549
voturi
Durata:
121 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Povestea adevărată a 7 bărbați neînfricați din armata otomană ce luptă împotriva nemilosului Vlad.

16 comentarii la “Deliler (2018)

  1. In realitate,sultanul a venit personal sa l invinga pe Vlad Tepes,insotit de o suta de mii de soldati.Ce sa faca cu doar 7 „viteji’?
    : ))

  2. cea mai mare pierdere de timp isi fac turci un film cum le convine lor nici un gand despre istorie si vlad e prezentat aiurea o porcarie uitativa nu ma credeti

  3. dar vai, ce eroi au avut pedofilii lui Mehmet… tovarasii astia au vazut prea multe filme de la hollywood, din acelea cu „istorii adevarate”.

  4. Bolnavi mintali, trist e ca unii din actori sunt probabil chiar urmasii celor luati sclavi. Este de urmarit cat de dementa poate fi radicalizarea unor musulmani lipsiti de ratiune.

  5. Greu de digerat idea ca adevarul istoric este posibil sa fie diferit fata de se stie actualmente.Este posibil ca adevarul sa fie la mijloc,si nici una din parti sa nu fie cea ce se stie.Cert este ca turcii aia nu erau nebuni sa vina degeaba,si nu plecau cu mana goala.Si cat de masochist sa fi , in conceptia unora , apropo de alt jmecher(Stefan), sa vi tu din Turcia de 47 de ori, an dupa an, si de fiecare data sa-ti iei bataie; Bine si doua egaluri…adica sari gardu la vecin si te bate odata,de 2 ori ,de 33 de ori si tu nuuuuu,tre sa tot sari gardu sa iei bataie de 45 de ori..hmm ADEVARUL istoriei nu-l stie nimeni,probabil nici macar la jumate nu este,,,Iar aceast’a „”capodopera cinematografica de fata, cu toate ca nu are absolut nici o legatura cu realitatea,probabil, este la fel de SF ca si istoria ce se preda astazi in scolile Romanesti.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *