Devil’s Pass – Trecătoarea Diavolului (2013)

Devil’s Pass – Trecătoarea Diavolului (2013)

Gen film:
Lansat: 28 Feb 2013
IMDB:
5.7
/
10
-
18,324
voturi
Durata:
100 minute
Rating: N-15
Premii:
1 premiu & 1 nominalizare

The Dyatlov Pass Incident are în prim plan un grup de 5 studenți care investighează modul misterios prin care 9 schiori ruși au murit în Munții Ural, Rusia în anul 1959. Până în prezent, moartea lor a rămas unul dintre cele mai bizare mistere nerezolvate ale secolului 20.

Gemma Atkinson
Gemma Atkinson
Denise Evers
Richard Reid
Richard Reid
Sgt. Smirnoff
Matt Stokoe
Matt Stokoe
Jensen Day
Holly Goss
Holly Goss
Holly King
Luke Albright
Luke Albright
JP Hauser Jr.
Ryan Hawley
Ryan Hawley
Andy Thatcher
Valeriy Fedorovich
Valeriy Fedorovich
Alya (20 Years)

9 comentarii la “Devil’s Pass – Trecătoarea Diavolului (2013)

  1. Stii ca un grup de oameni AU MURIT acolo in circumstante necunoscute, NU STII IN CE TE BAGI, CE-I ACOLO de fapt, NU IEI IN CALCUL TOATE POSIBILITATILE,NU AI UN PLAN CA ATARE PE MASURA iar unul om din grupul initial care n-a mai luat parte de expeditie TI-A ZIS CLAR: NU TE DUCE/NU TE APROPIA !!! dar cu toate astea TU TOT TE DUCI 0.o Apoi, cum se numeste asta ? Filmul e unul dintre cele mai reusite cu-n mister pe masura combinat cu SF-ul.Nu exista in realitate un camp interdimensionalo-spatial, inserarea fanteziei a avut rolul de a crea misterul explicabil si de a face filmul cat mai interesant si captivant.

  2. mai bine va uitati la documentarul de pe discovery sau history. Pentru mine nu a mai avut farmec filmul, este ca o copie a acelui documentar, mult mai interesant , fara atata chicoteala,,,,

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *