Don’t Say a Word – Nicio vorbă (2001)

Don’t Say a Word – Nicio vorbă (2001)

Gen film:
Lansat: 28 Sep 2001
IMDB:
6.3
/
10
-
50,498
voturi
Durata:
113 minute
Rating: N-15
Premii:
1 nominalizare

Un psihiatru are ca și pacientă pe fata unuia dintre cei mai periculoși criminali. Acest lucru se află în lumea interlopă și propria sa fiică este răpită. Pentru a-i fi înapoiată, i se cere să afle un secret pe care numai pacienta sa îl știa. Iar pentru aceasta el este nevoit să intre în mintea femeii având la dispoziție doar 8 ore.

Michael Douglas
Michael Douglas
Nathan R. Conrad
Sean Bean
Sean Bean
Patrick Koster
Brittany Murphy
Brittany Murphy
Elisabeth Burrows
Jennifer Esposito
Jennifer Esposito
Detective Sandra Cassidy
Shawn Doyle
Shawn Doyle
Russel Maddox
Victor Argo
Victor Argo
Sydney Simon

11 comentarii la “Don’t Say a Word – Nicio vorbă (2001)

  1. pe wikipedia scrie ca Britany Murphy a murit in 2009 si ca in 2010 a abandonat un film..apoi ultimul ei film a fost in 2014….hahahahahhahaha a facut niste filme dupa ce a murit…

  2. Deci,va rog are cineva amabilitatea sa-mi explice CAND au plantat ”baietii rai” acele camere video de supraveghere in camera d-nei cu piciorul in ghips? Microcamerele erau amplasate in trei unghiuri; una frontal cu patul doamnei,a doua in zona mesei cu TV-ul in diagonala cu patul si a treia ,ciudat loc IN TAVAN pe axa intrarii in camera.Acolo permanent cineva a fost acasa,daca d-l scenarist ne-a prostit pe toti cred ca camerele video sau pus inainte ca doamna sa aibe piciorul paradit……..
    Va multumesc.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *