Dragonball: Evolution – Dragonball: Evoluția (2009)

Dragonball: Evolution – Dragonball: Evoluția (2009)

Lansat: 10 Apr 2009
IMDB:
2.6
/
10
-
61,559
voturi
Durata:
85 minute
Rating: AG
Premii:
1 nominalizări

Povestea din Dragonball îl urmărește pe Goku, un licean care află că e singura șansa a omenirii împotriva unui demon distrugător, Piccolo. Goku vrea să îndeplinească dorința bunicului său Gohan, aceea de a-l găsi pe Maestrul Roshi pentru a aduna cele 7 globuri ale dragonului (care pot îndeplini orice dorință) și a-l împiedica pe Piccolo să își îndeplinească dorința de a deveni stăpânul lumii. Bineînțeles, o cursă contracronometru începe pentru găsirea globurilor, căci acestea i-ar putea îndeplini și lui Piccolo dorințele.

Chow Yun-fat
Chow Yun-fat
Master Roshi
Joon Park
Joon Park
Yamcha
James Marsters
James Marsters
Lord Piccolo
Randall Duk Kim
Randall Duk Kim
Grandpa Gohan
Ernie Hudson
Ernie Hudson
Master Mutaito

8 comentarii la “Dragonball: Evolution – Dragonball: Evoluția (2009)

  1. Nu respecta deloc povestea. Goku era copil cand s-a infruntat cu Piccolo, Roshi statea pe o insula si era batran, nu s-a stiut de existenta Namekienilor pana mult mai tarziu, Ozaru era forma lui Goku pe care o capata cand se uita la luna plina dar nici de cum nu avea legatura cu Piccollo sau cu atat mai mult sa fie sub comanda lui, goku avea coada, la sfarsit Piccollo moare dar nu inainte sa dea nastere fiului sau…sa nu mai spun ca Goku nu a fost niciodata la scoala si de la moartea lui Gohan pana la confruntarea cu Piccollo se intampla mult mai multe lucruri, lipsesc personaje etc.

  2. Faptul ca cineva dezvolta cinematografic o idee nu inseamna ca e o porcarie. E frustrant sa vezi non stop critici la tot ce misca in lumea asta. Uite o solutie: nu te uita la el.
    O gramada de filme/ecranizari nu respecta indeaproape operele scrise. Asta e farmecul. Cinematografia este o forma de arta in care artistul e este robul operei scrise din care se inspira.
    Dar va dau o alta solutie. Faceti voi un film care nu porcarie.

  3. Filmul lasa de dorit,actori au jucat foarte prost,efectele speciale zici ca erau facute de un copil,ca o recapitulare a unui Desen animat ii dau nota 7.Filmul intreg cu un scor de 5 se putea mai bine! Nu recomand!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *