Dragoste 1: Câine (2018)

Dragoste 1: Câine (2018)

Gen film:
Lansat: 13 Aug 2018
IMDB:
6.8
/
10
-
28
voturi
Durata:
103 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Transilvania, undeva în munți. Într-o dimineață, Simion găsește în pădure o femeie bătută. La început, încearcă să afle cine a bătut-o. Apoi, încearcă să o iubească. Cu violență, cu disperare, cu mânie. „Dragoste 1. Câine” este povestea de dragoste viscerală între acest pădurar solitar și femeia abandonată în pădure. O poveste izolată în timp și spațiu, care explorează iubirea izvorâtă din frică, furie și posesivitate. Frica izvorâtă din stomac și legăturile ei cu dragostea. Frica și vulnerabilitățile unei relații care se desfășoară în sălbăticie, departe de oameni, unde binele și răul capătă proporții supradimensionate. Un film în care natura și izolarea invită la contemplare, profunzime a emoțiilor și dimensiuni umane contrastante. Un film despre dragoste. Partea 1 a Trilogiei „Dragoste”.

4 comentarii la “Dragoste 1: Câine (2018)

  1. Bun film , multumesc /felicitari ca l-ati incarcat ! si evident Bravo dlui Florin Serban ptr feeing si realizare + munca !!
    Daca nu il auzeam zilele trecute la Radio Romania Cultural nu ma uitam la film / ma voi uita si la celelalte, dar ptr acesta il consider un Bergman RO

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *