Einstein and Hawking: Unlocking the Universe (2019)

Einstein and Hawking: Unlocking the Universe (2019)

Gen film:
Lansat: 27 Mar 2019
IMDB:
6.4
/
10
-
3
voturi
Durata:
82 minute
Rating: AG
Premii:
Fără premii

Doi fizicieni străluciți ai zilelor noastre, Albert Einstein și Stephen Hawking, au definit fiecare înțelegerea Universului de către omenire, dar convingerile lor despre modul în care funcționează nu se aliniază întotdeauna.

4 comentarii la “Einstein and Hawking: Unlocking the Universe (2019)

  1. Se pare ca unii chiar ne cred tampiti…..Experimentul cu gemenii chiar ,,s-a intamplat” WAu….Muream de curiozitate !!(pe bune!!) – Deci cel care era ,,mai in varsta cu 5 minute” a stat ,,tttt”(timp in spatiu cu viteza …) si….s-a intors mai ,,tanar” cu ,,6 minute” !!! WAAAuuu !! Pai asta ,,teoretic” a spus-o si Einstein…si suntem de acord…sunt convins si eu…DAR !! – daca ,,s-a demonstrat” practic – vreau sa stiu CUM si ce ALT (!!) etalon avem pentru a ,,masura” cumva varsta geamanului din spatiu (initial mai batran cu 5 minute) si a vedea ca ACUM (dupa ce a stat in spatiu) e mai ,,tanar” cu 5-6 minute decat fratele sau ( care initial era mai ,,tanar”). Diferenta aceasta ,,TEORETICA” ( semnalata de Einstein si cu care suntem de acord) CUM se VERIFICA in practica ?? Ce alt mijloc avem pentru a constata ca intr-adevar ,,pielea” geamanului mai ,,batran” e mai ,,tanara” cu aprox. 10 minute ?? (fiindca a recuperat cele 5 minute cu care era initial mai in varsta si a mai si castigat 5 minunte …). Oricum, nu vad o solutie practica….si constat ca nimeni nu semnaleaza unele erori – gemenii….fie ca se nasc ,,odata” fie ca ies pe rand….au aceeasi varsta !! Nu cred ca are relevanta care a iesit primul…..Faptul de a ,,fi iesit primul” nu echivaleaza cu ,,a fi mai in varsta cu 5 minute” ( fiindca ,,conceptia ” a fost ,,simultana”….!!). Deci gemeneii….au cu totii aceeasi varsta indiferent de ,,care iese primul….” sau caruia dintre ei ei se taie intai cordonul ombilical)

  2. Pentru cei pasionati de fizica cuantica si ce e legat de ea ,plus teoria relativitatii RECOMAND vizionarea acestui material . MULTUMIM PT UPLOAD

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *