Eragon (2006)

Eragon (2006)

Lansat: 15 Dec 2006
IMDB:
5.1
/
10
-
117,768
voturi
Durata:
104 minute
Rating: AG
Premii:
1 premiu & 6 nominalizări

Atunci când Eragon (Edward Speleers), băiatul unui fermier sărac, descoperă în pădure o piatră albastră minunat șlefuită, bucuria lui nu cunoaște margini. Tot ce poate crede este că va reuși să cumpere toată iarna de mâncare pentru familia lui. Dar piatra se dovedește a fi un ou de Dragon… iar oul se va sparge, din el ieșind Saphira, o Dragoniță care este legată într-un fel magic de Eragon… iar el a devenit astfel moștenitorul unui destin misterios… În curând el va fi prins într-o aventură cum nu și-ar fi putut imagina cu doar câteva zile în urmă. Dușmani fără de număr îi pornesc pe urme, iar singurele lui ajutoare sunt o sabie veche și sfaturile unui povestitor bătrân pe nume Brom (Jeremy Irons). Iar lumea pe care trebuie să o înfrunte este una a magiei și a puterilor nebănuite.

10 comentarii la “Eragon (2006)

  1. Cu toate ca este foarte criticat in strainatate , gen ca nu a respectat cartile dupa care a fost facut , si ca sunt multe skip-uri … de la mine are nota 8-9 .. Mult respect !

  2. Acest film l am vazut de vreo 15 ori si tot nu ma satur de el !! Aastept de 17 ani partea a 2 a …nu cred ca o sa apara vreodată

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *