Finch (2021)

Finch (2021)

Gen film:
Lansat: 05 Noi 2021
IMDB:
7.0
/
10
-
10,213
voturi
Durata:
115 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

Filmul îl urmărește pe singurul supraviețuitor al unei apocalipse globale, care pornește într-o călătorie primejdioasă pentru a găsi un cămin straniei sale familii – câinele și noul său robot.

Oscar Avila
Oscar Avila
Truck Driver (Flashback)
Lora Martinez-Cunningham
Lora Martinez-Cunningham
Mother (Flashback)
Marie Wagenman
Marie Wagenman
Daughter (Flashback)

33 comentarii la “Finch (2021)

 1. Frumusel filmul. Finch se lupta pentru a-i face viata frumoasa unei caine pe care l-a gasit dintr-o lasitate. cu asta s-a revansat fata de un alt suflet. Si-a creat un robot care sa-i duca mai departe „sarcina”. Filmul se termina intr-o nota cat de cat optimista.

 2. Filmul in sine nu mi-a plăcut. M-am uitat doar pentru ca admir mult pe actorul Tom Hanks. Joaca extrem de bine omul acesta. Se vede ca are o vasta experiența. In ce privește pelicula,sunt lucruri destul de exagerate. Un robot nu poate sa respire ca o ființa umană și nici sa aibă sentimente. Nicidecum sa admire un apus de soare. Doar omul o poate face și in același timp sa realizeze ca face aceasta…. Insfarsit de admirat totuși toată munca care consta in realizarea unui astfel de film. Merita văzut doar pentru a conștientiza cat de fragila este viața și ecosistemul in care trăim. Complimente și pentru acest sit “vezionline.net”! Bravo băieți pentru munca pe care o depuneți! 👋🏼

  1. Pentru un film atat de simplu este foarte bun.. Robotul poate sa nasca daca vrea in film ,deoarece este un film SF:) Nu trebuie sa stricam filmul din motiv ca robotul face maioneza ..
   Vizionare placuta! 🙂
   #FainSite

  2. De acord, la partea cu Tom Hanks! Omul este foarte bun!
   La partea SF- momentan nu se stie cum va fi si ce vor putea ‘dezvolta’ robotii cu AI ( sistem de operare, care este diferit de robotica industriala).. Nu se stie simbioza…Pana la urma si noi- nu se stie de unde vin ‘ sentimentele, poate suntem ‘programati’ sa reactionam ‘ intr-un fel’ pe baza hormonilor produsi in anumite situatii!

 3. Frumos filmul,de altfel regizorul vrea sa arate sentimentele fiecărui personaj din film si cum sa avem grijă de planeta in care trăim caci altfel ne autodistrugem versus,,Pandemia globală,,

 4. Super! Pacat ca Finch nu trăiește sa vadă podul Golden Gate. Imi place optimismul lui Jeff… Foarte amuzant mai ales când isi da palme și-ii cade surubul care ii zanganea in cap. 😅🤣 Ar fi si mai super daca ar fi o continuare in care Jeff gaseste civilizatia si o familie adevarata pentru cățel.

 5. cine zice ca e slab si ca sunt putini actori ,zic sa faceti si voi unul de asa calitate si regie si dupa sa vorbiti ca sa nu mai zic de multe alte aspecte ale filmului.Recomand doar cei carora le plac SF ul Drama si Suspans pe ici pe colo

 6. Tom Hanks allways pe top.
  Ca femeie, și sensibilă din fire, am plâns .
  Orice teorii și critici aspre, eu votez maxim de punctaj cu steluțe pe acest film.
  Restul, nu mă interesează .
  Recomand .
  Mersi băieți vezionline .net.
  Aveți perle și diamante!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *