Five Feet Apart – La cinci pași de tine (2019)

Five Feet Apart – La cinci pași de tine (2019)

Gen film:
Lansat: 15 Mar 2019
IMDB:
7.1
/
10
-
6,202
voturi
Durata:
116 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

Doi tineri care se luptă cu o boală ireversibilă care se întâlnesc și se îndrăgostesc pe holurile unui spital au de ales între a sta tot timpul la o distanță de cinci pași unul de celălalt, pentru a nu se contamina reciproc cu eventuale infecții, sau de a-și trăi viața și a cunoaște iubirea făcând un pas mai aproape unul de altul.

8 comentarii la “Five Feet Apart – La cinci pași de tine (2019)

  1. Wow…. Cred ca este printre puținele filme la care am plâns… Iar eu nu prea plâng la filme . Filmul este extraordinar, chiar nu am ce sa sun despre el….e minunat. Am rămas cu un sentiment ciudat dupa ce l-am văzut dar nu știu dacă e de bine sau de rău, oricum am aceasta senzație deoarece chiar ma impresionat filmul. Apropo dacă vezi acest comentariu nu uita sa vizionezi filmul After (il iubesc atât de mult) #HESSA❣️

  2. wow..NU MAI AM CUVINTE.Este printre putinele filme la care am plans…Este magic,minunat si nu mai am cuvinte…..Este un film atat de frumos..

  3. Superb film! O poveste cu o incarcatura emotionala puternica, m a impresionat mult, nu am plans, dar m a lasat cu o oarecare tristete.. Oricum, absolut superb film! 10+ cu toate felicitarile!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *