Flawless – Un plan sclipitor (2007)

Flawless – Un plan sclipitor (2007)

Gen film:
Lansat: 28 Mar 2008
IMDB:
6.8
/
10
-
21,471
voturi
Durata:
108 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

„Furtul perfect” este un film a cărui acțiune se petrece în anii ’60. Michael Caine îl interpretează pe dl. Hobbs, un portar pe cale să se pensioneze. Înainte de a pleca, Hobbs se gândește că ar putea fura câteva diamante de la compania pentru care lucrează – London Diamond Corporation. Pentru a-și pune planul în aplicare, el va avea nevoie de ajutorul colegei sale (Demi Moore) care ocupă funcția de director.

Demi Moore
Demi Moore
Laura Quinn
Michael Caine
Michael Caine
Mr. Hobbs
Joss Ackland
Joss Ackland
Milton Kendrick Ashtoncroft

5 comentarii la “Flawless – Un plan sclipitor (2007)

  1. Cica s.au furat 2 tone de diamante si la sfarsit arata gramada de diamante ..pai acolo daca sunt 2 roabe///ahahahahaha///..2 tone e o bascula plina…si la cum schiopata ala…i.ar fi trebuit 2 saptamani sa tot care cu carutul ala 2 tone..mai ales ca trebuia sa si astepte momentul potrivit si mai ales ca trebuia sa.l goleasca cu cutiaa aia mica in chiuveta…ahahahaha fain film..bine jucat…buna ideea dar prost regizat..

  2. Cele doua tone de diamante erau de fapt câteva zeci de kilograme, apoi 100 milioane de lire din 1960 echivaleaza astazi cu 2, 9 MILIARDE £. NIMENI n-ar fi platit asemenea recompensa. Filme simpliste pentru oameni simpliști, asa cum este actuala societate.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *