Flight of the Intruder – Atac periculos (1991)

Flight of the Intruder – Atac periculos (1991)

Gen film:
Lansat: 18 Ian 1991
IMDB:
5.8
/
10
-
6,496
voturi
Durata:
115 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

Comandantul Frank Camparelli este liderul unei escadrile aviatice trimisă în războiul din Vietnam. Pilotul Jake Grafton este un tânăr deziluzionat care este însetat de răzbunare. Cole este soldatul cinic care este trimis să zboare într-o misiune neautorizată în spatele liniilor inamice. Ținta: un depozit de rachete în Honoi. Avionul: A-6 Intruder, un bombardiere de joasă altitudine, fără mijloace tehnice de apărare. Risc: Curtea Marțială pentru comandantul Camparelli… în cazul în care se întorc în viață.

Danny Glover
Danny Glover
Cmdr. Frank 'Dooke' Camparelli
Willem Dafoe
Willem Dafoe
Lt. Cmdr. Virgil 'Tiger' Cole
Brad Johnson
Brad Johnson
Lt. Jake 'Cool Hand' Grafton
J. Kenneth Campbell
J. Kenneth Campbell
Lt. Cmdr. 'Cowboy' Parker
Jared Chandler
Jared Chandler
Lt. J.G. Jack 'Razor' Barlow
Dann Florek
Dann Florek
Mad Jack

3 comentarii la “Flight of the Intruder – Atac periculos (1991)

  1. Ce au cautat porcii americani, pe langa Vietnam, se intreaba cineva ? Ce cauta porcii americani la deveselu, la noi, cand noi stim ca acesti criminali ne-au bombardat orasele Bucuresti si Ploiesti ,iar zombii de-atunci ii asteptau cu paine si sare, in loc de mitraliera. Si acum sunt inca tari, insa nu cred ca vor mai avea multa vreme influentza asupra planetei, natiunile incep sa vada crimele acestor nemernici

    1. Acum ei luptă pe frontul de acasă. U.S.Army acum îi scot din văgăuni pe cei care au dat ordinele criminale de la nivel înalt,îi duce la Guantanamo și-i leagănă-n ștreang,cum a pățit-o criminala de Hilary Clinton și alții. Donald Trump conduce acum din spatele scenei America,iar ordinul său de vânătoare de șobolani globaliști(adevărații criminali) este pus în executare,în cel mai brutal mod cu putință. Uite că forțele U.S.Army au ocazia în sfârșit să-și repare greșelile trecutului. Și o fructifică din plin. A-nceput în America,se va întinde-n toată lumea curând. Există o alianță formată din mai multe armate ale lumii,care participă la asta.Printre care și din Ro.Armata nu e numai ce se vede la tv sau parade. Răbdare și-ncredere s-avem. Numai bine.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *