Fortress (2021)

Fortress (2021)

Gen film:
Lansat: 17 Dec 2021
IMDB:
3.0
/
10
-
206
voturi
Durata:
99 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Povestea se învârte în jurul unei stațiuni extrem de secrete pentru ofițerii de informații americani pensionați. Un grup de criminali conduși de Balzary intră în complex, dornici să se răzbune pe Robert, forțându-l pe ofițerul pensionar și pe fiul său să salveze situația.

9 comentarii la “Fortress (2021)

  1. jenant de prost realizat. bruce vorbeste de parca are un morcov in fund..sau ca un paraplegic. replicile sunt idioate in mare parte , actiunea previzibila , efectele speciale zero. plictisitor cap-coada.

    1. Ai perfrectă dreptate! Bruce Wilis a primit odată Ymeura de aur pentru un fil foarte prost. Pentru filmul ăsta cred c-ar trebui să primească decizia de pensie, fără drept de a mai apărea în public…

  2. pacat…mare pacat…mai bine ramaneam cu amintirea frumoasa a filmelor lui Bruce de actiune….si comedie…parca e o copie proasta alui in acest film, si filmul este de categoria c…nu chiar d daca exista…asemanator filmelor din anii 80 de pe casetele video …prost rau filmul! mai bine ramai pensionar in Red movie …decat aici…..Doamne cum am putur sa pierd timpul cu prostia asta!!!

  3. Bruce Willis a fost diagnosticat cu nu știu ce boală. Asta este explicația filmelor proaste. O instituție i-a retras „premiul” pentru cel mai prost film, pentru că omul este bolnav. Cred că s-a și retras.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *