Fractured – Rupt de realitate (2019)

Fractured – Rupt de realitate (2019)

Gen film:
Lansat: 11 Oct 2019
IMDB:
6.2
/
10
-
79
voturi
Durata:
100 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

După ce soția și fiica lui rănită dispar dintr-o cameră de primiri urgențe, un bărbat panicat pornește în căutarea lor și este convins că spitalul are ceva de ascuns.

Sam Worthington
Sam Worthington
Ray Monroe
Lily Rabe
Lily Rabe
Joanne Monroe
Stephen Tobolowsky
Stephen Tobolowsky
Dr. Berthram
Adjoa Andoh
Adjoa Andoh
Dr. Isaacs
Lauren Cochrane
Lauren Cochrane
Officer Childes
Stephanie Sy
Stephanie Sy
Nurse Anne
Derek James Trapp
Derek James Trapp
Organ Orderly #2

24 comentarii la “Fractured – Rupt de realitate (2019)

 1. SUPERB!!! Chiar daca finalul e putin neclar (lasa loc de discutii intre cei care au urmarit filmul- nimic rau in asta!!), Merita 1000% vazut, deoarece este o descriere CLARA a ceea ce pot fac autoritatile unui om nevinovat!!!!!!

 2. superb
  Sofisticat dar realist 100 %
  Ca sa il intelegi trebui in primul rind sa il vezi pina la sfirsit
  In al doi lea rind cheia intelegerii este incriptata in titlu – fractura- care e folosit cu sensul lui dublu: osul fracturat si cel de al doilea sens situatia dissociativa cu elemente psihotice indusa de stress .

  Nu vreau sa va explic mai mult ca sa nu va stric finalul
  Atentie e un film sofisticat , nu poate fi vizionat in orice “mood”. Daca vei avea rabdare sa il vezi pina la sfirsit si il vei viziona in “mood” ul potrivit , cind filmul se sfirseste iti misca deodata toate rotitele gindirii continuind sa te gindesti la el si dupa film pina cind deodata descifrezi ecuatia sofisticata pe care o propune acest film.
  Vizionare placuta!

 3. interesant si captivant… sfarsitul insa foarte neclar…. lasa loc multor dubii… se termina in coada de peste…. o urma a doua parte… de vazut, oricum

 4. FILMUL ESTE BUN DAR TREBUIE VAZUT DE 2W ORI PENTR A FI INTELES PE DEPLIN. SCENARISTUL NE DA VOIE SA VEDEM PRIN OCHII PERSONAJULUI SUFERINTA PSIHICA PE CARE O AVEA CU EPISOADE SE SCHIZOFRENIE CARE SE REPETAU IN MOD CONSTANT PE TOT PARCURSUL FILULUI PANA LA FINALUL ACESTUIA.UN ASTFEL DE FILM AA FOS JOHN NASH SI POATE FI OARECUM COMPARAT CU EL.DACA ESTI ATENT LA FILM NU E NIMIC NECLAR.PRIVITORUL TREBUIE SA DEDUCA DIN ACTIUNEA FILMULUI TOT CE SE INTAMPLA PANA L,A FINALUL ACESTUIA. FILMUL POATE PRIMI UN 9,70 DPD MEU DE VEDERE!!!

 5. Nu stiu ce a fost neclar pt unii in filmul asta. In final se clarifica absolut tot. Insa, daca ai mai vazut filme de genul asta, poti prevedea finalul filmului dupa exact 11 minute

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *