Friends: The Reunion – Prietenii tăi: Reuniunea (2021)

Friends: The Reunion – Prietenii tăi: Reuniunea (2021)

Gen film:
Lansat: 27 Mai 2021
IMDB:
8.2
/
10
-
222
voturi
Durata:
104 minute
Rating: AG
Premii:
Fără premii

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer revin pe platoul de filmare 24 din cadrul Warner Bros. Studio din Burbank pentru un eveniment dedicat îndrăgitului serial Friends / Prietenii tăi.

8 comentarii la “Friends: The Reunion – Prietenii tăi: Reuniunea (2021)

 1. A fost singurul serial pe care l-am urmarit cu sufletul la gura, iar acum revazindui pe toti e fantastic,, am avut acel filling, cind de abea asteptam sa inceapa un nou episod,bravo

 2. Un serial exceptional cu actori de nota 10+. Serialul acesta a fost motivul pentru care stateam noaptea treaza doar sa aflu ce se mai intampla in urmatoarele episoade. Efectiv nu ma puteam opri din a ma uita la el. Usor usor am devenit dependenta de acest serial! Am plans mult cand s-a terminat ultimul episod..
  Ma bucur sa vad acest episod special „The reunion”. Desi au trecut atatia ani de cand a fost filmat „Friends”, ma uit la acesti actori exceptionali cum au evoluat si s-au maturizat..
  Un serial extraordinar de bun!

  1. Sfâșietor!!! A fost si este cumplit de greu sa vad si sa revad sfarsitul ultimului episod din sezonul 10, si spun asta pentru din 2010, am vazut serialul de cel putin 6 ori(imi amintesc) acum il revad din nou(sezonul 3, ep 4) si efectiv nu ma pot satura de ei si de acest serial!!!! Sa ii revad din nou acum, in floarea varstei, atat de minunati, sa ma faca din nou sa rad si sa imi lumineze si ziua si noaptea si sa vad DIN NOU un al sfarsit cu ei…. imi rupe sufletul efectiv!!!
   Mi se pare nedrept in viata asta, ca un anumit serial este activ si astazi, si este inceput de prin ani ’70 daca nu ma insel, si nu este cine stie ce, decat o alta telenolvela care tot se lungeste la nesfarsit si te plictiseste cu foarte multe… etc … iar acest serial, ACEST SERIAL ar fi trebuit sa o tina la nesfarsit!!!!!!!! ACEST SERIAL ar fi trebuit sa fie activ si astazi, sa continue fara incetare!!!!! ACEST SERIAL merita tot, absolut tot!!! Acesti oameni perfecti de minunati si adorabili merita toata stima, respectul, admiratia si inclinarea noastra in fata lor si pentru ei!!!!! 🙏🙏🙏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *