Funny Games (1997)

Funny Games (1997)

Gen film:
Lansat: 11 Mar 1998
IMDB:
7.6
/
10
-
56,134
voturi
Durata:
108 minute
Rating: N-15
Premii:
4 premii & 6 nominalizări

O familie pleacă în concediu la casa de vacanţă de pe malul unui lac. La scurt timp după ce sosesc, un tânăr le bate la uşă, rugându-i politicos să-i dea nişte oua. I se alătura imediat un alt tânăr. Înşelată de aparenţa decentă a celor doi şi de afirmatiile lor că ar fi prieteni ai familiei vecine, Anna, soţia, le dă voie în casă. Odata intraţi în casă totul ia o întorsătură tragică.

Un comentariu la “Funny Games (1997)

  1. 4 PREMIII !!!!! Asta nu este film, este o eroare cinematografica banuiesc altfel nu se explica ! Ocoloti daca nu vreti sa aruncati laptop-ul sau PC-ul pe geam de nervi ca v-ati pierdut timpul plus nervii care o sa ii aveti dupa eroarea asta daca va uitati ! Nu pot sa imi imaginez cine a dat premii la asa ceva dar sigur nu au nici o treaba cu domeniul asta!
    Mai intrebati-i si voi pe americani cum se fac filmele ca sigur nu aveti nici o idee ce este ala film daca ati facut porcaria asta si mai este si premiata, sigur de fatada, ca premiu nu merita nici macar pentru titlu, din contra , dai bani sa dispara o panarama ca asta ca va faceti de ras, film nu se poate numi sub nici o forma. Nota nu se poate da decat foarte negativa ceva pornind de la – infinit !!!

    4 AWARDS ??????? No way, this is not a movie.You embarrass yourself with this piece of shit. Get rid of it !!!
    Ask Americans if you want to make a movie, in the meanwhile, look for something else to work !
    Fara referire la site sau admin-ul care l-a postat.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *