Ghost Stories – Antologia fantomelor (2020)

Ghost Stories – Antologia fantomelor (2020)

Gen film:
Lansat: 1 Ian 2020
IMDB:
4.9
/
10
-
318
voturi
Durata:
144 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Regizorii filmului nominalizat la Emmy „Antologia dorinței” (Zoya Akhtar, Anurag Kashyap, Dibakar Banerjee și Karan Johar) se reunesc pentru aceste patru thrillere.

4 comentarii la “Ghost Stories – Antologia fantomelor (2020)

  1. Credeam că din patru povești, măcar una va fi bună, dar m-am înșelat. Nu e nimic horror sau măcar înfricoșător. Prima începe banal și e previzibilă de la cap la coadă, probabil pentru că sunt atâtea filme care pornesc de la ideea aia, totuși, a fost singura poveste decentă după mine. A doua îmbină supranaturalul cu nebunia și mi s-a părut foarte lungă și plictisitoare, dar a fost singura care a avut un moment înfricoșător și ciudat, cu toate că nu a făcut-o mai interesantă. A treia poveste e stupidă de-a dreptul, dialogurile nu aveau sens, era de parcă mă uitam la teatrul absurdului și la final, când lucrurile păreau să se clarifice, iar au băgat o scenă absurdă. A patra poveste e previzibilă, la fel și ideea de bază folosită prea des.
    Poate directorii au vrut niște thrillere psihologice, mizând mult pe partea cu nebunia, dar niciunul nu a reușit ceva bun, iar poveștile dau în stupiditate. Fiind indiene nu mă așteptam la un horror în adevăratul sens al cuvântului, dar nici în halul ăsta. A fost o pierdere de timp.

  2. ce vrei la atatea subiecte catre sau facut , idei noi scoase din fund , toate sunt previzibile ca ,,sunt epuizate ” decat sa va pierdeti timpul aiurea si comenatul la fel , mai bine renuntati

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *