Girl in the Basement (2021)

Girl in the Basement (2021)

Gen film:
Lansat: 27 Feb 2021
IMDB:
6.4
/
10
-
4,738
voturi
Durata:
88 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Sarah este o fată adolescentă care așteaptă cu nerăbdare să împlinească 18 ani pentru a se îndepărta de tatăl ei obsedat de control. Dar, înainte de a putea sufla chiar lumânările, Don o închide în subsolul casei lor.

29 comentarii la “Girl in the Basement (2021)

  1. Filmul este bun, destul de trist dar bun, deși la început nu este extrem de expresiv, și trece rapid la „normalitatea de a fi închis” mi-ar fi plăcut sa vad mai multa emoție în momentele în care abia o inchisese, dar nimic nu poate fi perfect pe lumea asta, este un subiect destul de sensibil, recomand sa va uitați, dar înainte de asta așteptați-va sa va simțiți puțin naspa după ce îl vedeți.

 1. Wow, cand te gandesti ca a fost inspirat din fapte reale, parca se rupe ceva din tine. Pentru genul asta de persoane puscaria sau condamnarea la moarte ar fi o pedepsa prea lejera. Filmul e bun desi cred ca se putea depune un pic mai mult efort pentru final, dupa atata suferinta, dintr-o data toata lumea fericita. Film bun, final patetic.

  1. Excelent filmul. O adevărată tragedie viața fetei.
   …… Dumnezeule, cum pot să existe astfel de nenorociți printre noi ???

  1. Așa animala ar merita chinuit nu asa te porți cu o femei indiferent ca ție frica, mama, soție, iubita nuscuza comportamentul așa merita torturat on stop vindecat și iar torturat doamne 🤬🤬🤬🤬🤬🤬

 2. asa ceva nu se poate cazul acesta ,trebuie dat si pe youtube sa cunoasca toata lumea iar monstrul cu, chip de om trebuie torturat 20 de ani pana la moarte. frumos film

 3. Iar in restul lumii curge lapte si miere, nu? Au inventat americanii crima si violul? Fiecare se comporta cum e educat si in ce societate si mediu traieste. Mai lasati naratiunile astea de tip trusturi conduse de delicventi!

 4. doamne dumnezeul meu acestui om ori ce fel de pedeapsa ar fi prea mica pt el,, un asa fel de monstru merita chinuit tot restul vieti, merita in fiecre zi traita de el sa ii taiata cate o bucate de piele deget si tot asa…. un monstru pe acest pamant de si este doar un film dar sunt sigur ca ezistz si in realitaye atsfel de oameni… filmul este fff bun..10++++

 5. Este unul dintre cele mai triste filme vazute vreodata in viata mea . Recomand sa va uitati insa credeti-ma ca o sa va enervati rau de tot si o sa va stricati ziua sau seara. Sa stai 20 ani inchisa in beciul casei este abolut socant .

 6. Socant,apasator,trist! Pare ireal si te depaseste,cu atat mai mult cu cat este facut dupa fapte reale! Cati psihopati exista…Orice pedeapsa e mica pt astfel de specimene! Si cand ma gandesc ca atunci cand a inchis.o imi imaginam ca e un nenorocit ca face asta,dar macar nu o si violeaza ca altii si dupa….4 copii! Groaznic subiectul dar e un film bun desi suna ciudat sa spui ca e bun cu atata drama reala! Finalul ma asteptam sa aiba mai multe detalii si emotii dar per total e un film de vazut clar!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *