Girl in the Picture – Fata din fotografie (2022)

Girl in the Picture – Fata din fotografie (2022)

Gen film:
Lansat: 6 Iul 2022
IMDB:
6.5
/
10
-
161
voturi
Durata:
102 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

În acest documentar, o femeie găsită muribundă pe marginea drumului lasă în urmă un fiu, un bărbat care susține că e soțul ei și un mister care devine un coșmar.

3 comentarii la “Girl in the Picture – Fata din fotografie (2022)

  1. Un film documentar exceptional ce ne arata cateva fapte abominabile petrecute in societatea americana, cea mai „perfecta” societate. Din fericire, noi, esteuropenii, am fost protejati de cea mai „perfecta” dintre societati, de „visul american” zugravit in culori multicolore de posturile lor de radio platite pentru asta , la propaganda carora punea botul cerzand in gardurile de carnatzi si raurile de miere si lapte, in cainii cu colaci in coada. Acum vedem si auzim ce si cum…Acel monstru creat de societate este vinovatul principal, urmat indeaproape de parashuta de ma’sa care era rea de musca si nu l-a asteptat pe sotul ei din razboi.

    1. O poveste sordidă, gen celor discovery despre crime și scelerați și nu văd de ce Clavdia Chochat (personaj din Muntele vrăjit) se oripilează prelung, când e suficient să sapi un pic în presă ca să vezi că și în acest est “ferit” faptele au stat și stau la fel la nivel de animalitate
      Documentarul e de vax valoare

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *