Glass – Domnul Glass (2019)

Glass – Domnul Glass (2019)

Gen film:
Lansat: 18 Ian 2019
IMDB:
6.6
/
10
-
237,159
voturi
Durata:
129 minute
Rating: AP-12
Premii:
2 premii & 15 nominalizări

Continuând de unde a rămas Split, Glass îl găsește pe Dunn, aflat în urmărirea lui The Beast, creatura superumană a lui Crumb. Din seria de ciocniri dintre Dunn și Crumb, ce capătă proporții, se relevează că, din umbră, Price e, de fapt, adevăratul păpușar, ce deține secrete cruciale despre ambii.

James McAvoy
James McAvoy
Patricia / Dennis / Hedwig / The Beast / Barry / Heinrich / Jade / Ian / Mary Reynolds / Norma / Jalin / Kat / B.T. / Kevin Wendell Crumb / Mr. Pritchard / Felida / Luke / Goddard / Samuel / Polly
Bruce Willis
Bruce Willis
David Dunn / The Overseer
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
Elijah Price / Mr. Glass
Anya Taylor-Joy
Anya Taylor-Joy
Casey Cooke
Sarah Paulson
Sarah Paulson
Dr. Ellie Staple

7 comentarii la “Glass – Domnul Glass (2019)

  1. Este foarte bun filmul. Este continuarea de la Unbreakable (2000). Mai mult pishologic decat de actiune. dar este foarte interesant, desi finalul mi s-a parut frustrant si periculos. Asemenea organizatii chiar si in ziua deastazi tin totul sub control. Si au resuit sa infranga chiar si capacitatea poporului roman de a se opune orpimarii.

  2. Iar muzica seamana cu muzica din „10 minutes gone” si am impresia ca este alegerea lui Bruce Willis (nu stiu ce ma face sa cred asta… poate faptul ca joaca in ambele filme). Insa muzica aceea este obositoare in filme (cred ca este de fapt un fel de muzica de meditatie) si nu se potriveste deloc cu filmele de actiune. Cred ca de aceea 10 minutes gone pare atat de prost… IMHO daca avea o un alt fundal sonor ar fi fost mult mai bun.

  3. Se presupune ca e continuarea lui Split (2017). Atunci si-a facut aparitia Kevin Wendell Crumb pentru prima data. Avea 23 de personalitati, a 24-a a venit spre sfarsit de film, sub numele de The Beast.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *