God’s Pocket (2014)

God’s Pocket (2014)

Gen film:
Lansat: 08 Aug 2014
IMDB:
6.1
/
10
-
9,932
voturi
Durata:
88 minute
Rating: N-15
Premii:
1 nominalizare

God’s Pocket este un film despre un orășel muncitoresc, având personaje ieșite din comun, ale căror vieți ajung să se intersecteze odată ce Leon Scarpato (Caleb Landry Jones) își pierde viața pe un șantier în ceea ce pare un „accident”. Mickey (Phillip Seymour Hoffman) nu vrea altceva decât să își îngroape fiul, însă problemele financiare și insistențele soției sale (Christina Hendricks) cum că moartea nu ar fi fost un accident, îl forțează să ia atitudine și să încerce să își pună ordine în viață. Pe lângă aceasta, el trebuie să aibă grijă de un prieten (John Turturro) care a intrat într-o afacere periculoasă cu un mafiot. În plus, apare un reporter (Richard Jenkins) care are planuri pentru mai mult decât un articol…

Philip Seymour Hoffman
Philip Seymour Hoffman
Mickey Scarpato
Richard Jenkins
Richard Jenkins
Richard Shelburn
Christina Hendricks
Christina Hendricks
Jeannie Scarpato
John Turturro
John Turturro
Arthur 'Bird' Capezio
Eddie Marsan
Eddie Marsan
Smilin' Jack Moran
Caleb Landry Jones
Caleb Landry Jones
Leon Scarpato

8 comentarii la “God’s Pocket (2014)

  1. un film foarte foarte bun , Philip Seymour Hoffman este absolut fantastic – un actor extraordinar..filmul este din 2014 – peste un an avea sa moara de supra doza- mare ,mare pacat,o pierdere imensa, a fost un actor extraordinar !!!

  2. O foarte bună adaptare a romanului lui Pete Dexter, cu o perfectă combinaţie de dramă şi un umor excelent în stilul fraţilor Cohen. Hoffman, Turturro şi Jenkins – excelenţi ca-ntotdeauna. Hoffman nu a murit peste un an, ci în acelaşi 2014, două săptămîni mai tîrziu de la premiera de la Sundance Festival.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *