Gone Girl – Fata dispărută (2014)

Gone Girl – Fata dispărută (2014)

Gen film:
Lansat: 03 Oct 2014
IMDB:
8.1
/
10
-
693,702
voturi
Durata:
149 minute
Rating: N-15
Premii:
Nominalizat 1 premiu Oscar. Alte 65 premii & 177 nominalizări

Ben Affleck este Nick Dunne, soț fericit și împlinit. La cea de-a cincea aniversare a căsătoriei sale cu Amy (Rosamund Pike), viața sa ia o întorsătură tragică, căci Amy dispare fără urmă din locuința lor de pe râul Mississippi. Asaltat de presă, poliție și de către părinții lui Amy, Nick pare să afișeze un comportament ciudat, alimentat de minciuni și atitudini inadecvate. Acuzațiile se strâng împotriva lui Nick, iar aproape fiecare cuplu din oraș începe să se întrebe cât de bine își cunoaște partenerul sau partenera de viață. Ajutat doar de sora sa vitregă, Margo, Nick încearcă să își dovedească nevinovăția. Dar cum poate fi totuși explicată dispariția lui Amy?

Ben Affleck
Ben Affleck
Nick Dunne
Rosamund Pike
Rosamund Pike
Amy Elliott Dunne
Carrie Coon
Carrie Coon
Margo Dunne
Tyler Perry
Tyler Perry
Tanner Bolt
Kim Dickens
Kim Dickens
Detective Rhonda Boney
Patrick Fugit
Patrick Fugit
Detective Jim Gilpin
Missi Pyle
Missi Pyle
Ellen Abbott

13 comentarii la “Gone Girl – Fata dispărută (2014)

  1. e cineva, ea e exemplul al nefericitei de azi din casnicii, ea a fost împinsă de la spate de situație pentru a obtine ceea ce vrea, și-a folosit mintea la capacității enorme pentru a putea sa ii traga pe toți pe sfoară și a ajuns exact unde a vrut
   daca erau rolurile inversate și el ar fi putut născoci un plan că sa câștige ce vrea
   sunt de părere că filmul asta te pune la incercare pentru că nu multi am fi capabili sa ne impunem pentru a obține ceea ce ne dorim și nici să depunem eforturile pe care ea le-a depus așa că tu cel sau cea care citești asta îți recomand filmul din toate punctele de vedere :))

 1. Filmul perfect de duminică seara, care să te facă in următoarea săptămână să fii persoana cea mai circumspectă de pe fața pământului. Merită văzut!

 2. film dedicat tuturor barbatilor care cred ca toate femeile sunt proste si usor de tras pe sfoara ..Think again… multe sunt indulgente ,multe stiu ce face partenerul ,insa putine sunt dispuse sa calce pe cadavre pt a face ce doresc,dar majoritatea stiu ca atunci cand te duci la buda cu telefonul pe silentios ,stiu ca vb cu alta femeie /barbat…cand dispareti cu orele si inventati scuze de retarzi..bine ca la noi n-avem pedeapsa cu moartea ,dar bine ca avem de unde ne inspira =)))

 3. „Sunt jigodia cu care te-ai insurat!!” LOOOOOL..UN FILM dedicat tuturor narcisistilor maligni/cerebrali ,femei si barbati…din gama fiecare nas isi are nasul :)) merita vazut!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *