Good Luck Chuck – Charlie Talisman (2007)

Good Luck Chuck – Charlie Talisman (2007)

Lansat: 21 Sep 2007
IMDB:
5.6
/
10
-
79,749
voturi
Durata:
96 minute
Rating: N-15
Premii:
1 premiu & 3 nominalizări

Totul a început când Charlie avea zece ani. Încălcând regulile jocului, Charlie a refuzat să o sărute pe fata în dreptul căreia se oprise roata norocului. Atunci, drăcoaica de fată l-a blestemat. Charlie (Dane Cook), care între timp devenise dentist, n-a mai putut scăpa de vrajă nici măcar după 25 de ani de la întâmplare. În timp ce Stu (Dan Fogler), cel mai bun prieten al său, specialist în chirurgie plastică, le făcea curte tuturor pacientelor sale, Charlie nu reușea să-și găsească partenera potrivită. Mai rău de atât, la nunta unei foste prietene, Charlie își dă seama că toate femeile cu care se culcase își găsiseră iubirea vieții imediat după ce terminaseră relația cu el. Înainte de a-și da bine seama, reputația lui de „talisman” face ca femeile – de la tinere sexy și până la grăsana de portăreasă – să se înșire la coadă pentru o partidă rapidă de sex cu Charlie. Dar viața plină de sex și lipsită de dragoste îl face pe Charlie să se simtă mai singur ca niciodată… până când o întâlnește pe Cam (Jessica Alba).

Dane Cook
Dane Cook
Dr. Charlie Logan
Jessica Alba
Jessica Alba
Cam Wexler
Dan Fogler
Dan Fogler
Dr. Stu Kaminsky
Mackenzie Mowat
Mackenzie Mowat
Birthday Girl

3 comentarii la “Good Luck Chuck – Charlie Talisman (2007)

  1. Filmul cu pinguinii. Frumos!
    După cum vedeți în descriere, este blestemat ca fiecare femeie să-și găsească om pentru căsătorie după ce au relație intimă cu eroul filmului.
    Astfel când se drăgostește de fata cu pinguinii (Jessica Alba) el evită să devină prea apropiați ca să n-o piardă și pe ea, conform blestemului.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *